Bajaga i instruktori napunili Bir fest

Bajaga i instruktori definistivno su obeležili drugo veče 14. Bir festa, napunivši sinoć poljanu na Ušću.

Iako nije pevao „Što ne može niko možes ti“, može se reći da je Bajaga jedan od retkih muzičara kojem polazi za rukom da okupi masu gde god.

Desetine hiljada ljudi nije propustilo nastup Momčila Bajagića Bajage i njegovih instruktora na Bir festu, iako se u tom trenutku prenosila polufinalna borba delfina protiv vaterpolo reprezentacije Italije za plasman u finale na Olimpijskim igrama u Riju.

Od „S druge strane jastuka“, pesme kojom je počeo nastup jednog od glavnh izvođača ovogodišnjeg festivala piva, do „Samo nam je ljubav potrebna“, kojom je završen festivalski nastup popularne grupe, publika nije pretajala da igra i peva uglas.

Pevač je pozdravio brojnu publiku, i iskoristio svoje festivalske minute na hitove poput „Vesla pesma“,“ Verujem, ne verujem“, „220 u voltima“, “ Plavi safir“.

Pre Bajage, publiku na Ušću zabavljali su Zvonko Bogdan i tamburaši, a bend koji je zasvirao posle ponoći ljubiteljima pva bila je rok YU grupa.

Zbog velike gužve, a usled poošternih mera bezbednosti, na ulaz u festivalski prostor čekalo se poduže.

Pivari su zadovoljni prodajom, ali raznim akcijama skreću pažnju posetiocima da odgovorno konzumiraju alkohol.

Apatinska pivara, jedan od najvećih proizvođača piva, organizovala je ove godine društveno odgovornu akciju na Bir festu „Kad pijem, ne vozim“, skrećući pažnju ljudima da ne sedaju za volan pripiti i pijani.

Svi oni koji su popili mogu se do kuće odvesti organizovanim gradskim prevozom sa Bir festa, ili ako im je ostalo novca, a poslednji autobus je otišao – taksijem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bajagabir festInstruktori
Komentari (0)
Dodaj komentar