Bijons i Džej Zi menjaju svoja imena

E, ovo je jako lepa i romantična vest. Uz to, vrlo retko se dešava da čujemo ovako nešto, naročito kada su javne ličnosti u pitanju.
Godina koja je iza nas donela je ovom paru mnogo toga dobrog. Sve nagrade je teško i prebrojati a kamoli navoditi. Pored toga, kada je zarada u pitanju, Bijons i Džej Zi su daleko ispred svih. Zvanično je objavljeno da su od jula 2008. do juna 2009. zajedničkim snagama zaradili čak 122 miliona dolara. To je, verovali ili ne, dvostruko više od sledećeg poznatog para na ovoj listi. Naša rubrika se usijala od spominjanja imena zanosne pevačice. Pričali smo i o njenoj jačoj polovini, doduše, nešto ređe. Ukratko rečeno, zaista su obeležili prethodnu godinu.
I onda kao šlag na tortu dolazi ovakva vest. O čemu se radi? Poznati bračni par, koji se venčao u aprilu 2008, rešio je ovih dana da napravi još jedan korak napred u svojoj ionako već romantičnoj vezi. Oboje su se dogovorili da će promeniti zvanično svoja imena, to jest da će svako od njih dodati svom prezimenu i partnerovo prezime. Tako će Džej Zi, čije je pravo ime Šon Karter, postati Šon Nouls-Karter (Shawn Knowles-Carter). R’n’B diva zvanično će se odsad zvati Bijons Nouls-Karter (Beyonce Knowles-Carter). Zar to nije divno?
Pokušavam da uporedim ovu priču sa situacijom kod nas. Ovdašnje nazovizvezde nipošto se ne odlučuju na takav korak, jer bi, zaboga, to moglo da se odrazi na njihove "velike" karijere. Evo im pravog primera i zvezde vodilje. Bojim se da sad, kada ovo čuju, ne krenu masovno da menjaju imena…
Vraćamo se na našu priču. Zanimljiv je i razlog za ovaj postupak, koji je izvor blizak poznatom paru naveo za novine "Daily Star":
"Oboje su želeli da zadrže prezime Nouls, naročito zbog toga što roditelji Bijons i Solanž imaju samo njih dve. Nemaju sina koji bi mogao da produži porodično prezime. Ovaj čin će svakako to omogućiti. S druge strane, ovo će i osnažiti i učvrstiti i samu vezu između Šona i Bijons".
Ova priča još više dobija na snazi nakon nedavnog objavljivanja vesti da se roditelji popularne pevačice razvode. Šta reći na kraju, osim još jednom – lepo i svaka čast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bijonsdzej zizanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar