Bob Dilan i Pol Makartni spremaju duet

Kakva će ovo tek saradnja biti! Kakav duet se sprema!
Dva velikana svetske rok scene, Bob Dilan (Bob Dylan) i Pol Makartni (Paul McCartney), rešili su da ovog leta rade zajedno. Dilan je izjavio da je veoma uzbuđen što će sarađivati s bivšom zvezdom Bitlsa, a Pol, koji ima titulu sera, nakon toga je rekao da je zainteresovan da uradi duet i da zajedno rade na novom materijalu. Nedavno je neimenovani izvor izjavio za poznate britanske novine "Daily Express":
"Polova kuća u Kaliforniji nije daleko od Bobove. Rodila se ideja da se sretnu ovoga leta kad Makartni dođe u Kaliforniju. Oni žele da rade u potpunoj privatnosti i miru, a kućna atmosfera je pravo rešenje za to. Sigurno je da su obojica prezauzeti i da imaju veoma malo slobodnog vremena, ali volja za saradnju i te kako postoji. A rezultat toga nesumnjivo će biti izvrsna muzika."
U tako nešto smo i mi sigurni. Legende kakve su Dilan i Makartni zajedno mogu samo najbolje. Pri samom pomenu imena ovih besmrtnika zastaje dah, možemo samo da zamislimo kakva će to muzika biti. Naravno, jedva čekamo da vidimo i čujemo rezultat.
Ovo inače nije prvi put da 68-godišnji Bob sarađuje s bivšim Bitlsovcima. On je 1980. godine, zajedno s Džordžom Harisonom (George Harrison), bio član supergrupe "Traveling Wilburys", koju su još činili takođe velikani Roj Orbison (Roy Orbison), Tom Peti (Tom Petty), kao i zvezda "Electric Light" orkestra, Džef Lin (Jeff Lynne).
U međuvremenu, dok čekamo pomenutu saradnju, saznali smo i to da 66-godišnji Pol nije bez problema. On je nedavno, kako se navodi, morao da plati na stotine funti kako bi svoju analognu televiziju prebacio na digitalnu. Makartni je bio jako besan zato što je mislio da će proći samo sa zamenom kablova i adaptera, ali se na kraju ispostavilo da, pored svega toga, mora da zameni i televizor. Muke su to.
Podsećamo vas da smo mi u našoj rubrici pisali i o Bobu Dilanu i o Makartniju, a vi ovom prilikom možete da pročitate članke iz arhive.
Podsetite se

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bob dilanduetmuzikapol makartnivesti
Komentari (0)
Dodaj komentar