Bora Čorba završio u bolnici (video)

Roker i frontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, prinuđen je da otkaže koncert u Kragujevcu zbog ozbiljnije povrede.

Bora je snimio video koji je postavio na društvene mreže, a u kome se izvinio fanovima koji su hteli da isprate predstojeći nastup Riblje Čorbe.

– Dragi prijatelji, navijači Riblje čorbe iz Kragujevca, imam jednu dobru, a jednu lošu vest. Loša vest je da moramo da pomerimo koncert zato što sam se ja ponovo povredio i ponovo slomio neka rebra i to mora da se zaleči. Nažalost, ne mogu da dođem sad 24-og. Dobra vest je da ćemo doći u Kragujevac čim se malo oporavim i da ćemo biti bolji nego ikada. Vidimo se na koncertu u Kragujevcu – obratio se Bora fanovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bora ČorbaBora Đorđević
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Mislim da Roker Bora Corba,treba vrlo ozbiljno da razmotri mogucnost,da ide u penziju.Nisu u pitanju rebra,to je sada momentalno aktuelno,ali,on je vec i glas izgubio i godine su ga stigle.Vise nije u redu da se javno pojavljuje na koncertima.Deluje vrlo staracki. treba mu odati priznanje,za uporno bavljenje tom vrstom muzike,kojom se bavi.Medjutim,dosle su mlade snage,i treba o povlacenju da misli i Bajagic i mnogi drugi muzicari,koji na sceni,vec izazivaju sazaljenje. Tesko je gledati i slusati,i mnoge ostarele folk pevacice,koje uprkos zatezanjima i natezanjima koze lica i grudi,deluju jadno.Svako treba da zna,kada mu je vreme da se povuce,i da ostavi mladjima,da se probijaju u tom svetu Estrade.!