„Crvena jabuka“ slavi 25 godina rada 16. aprila u Centru „Sava“

Ove najave u našoj rubrici postaju već tradicionalne, kao i sam koncert. Ipak, ovaj put situacija je posebna. Objasnićemo.
Jedan od najromantičnijih bendova iz regiona – "Crvena jabuka", nastupiće i ovog proleća u novobeogradskom Centru "Sava", baš kao što smo i navikli. Samo što se ovaj put nastup izdvaja od drugih pošto ova popularna grupa slavi dvadeset pet godina rada. Dakle, već četvrt veka slušamo njihove balade i uživamo zajedno. Zaista vredan jubilej, koji se mora proslaviti. Ovaj veliki koncert zakazan je za 16. april u velikoj dvorani već spomenutog zdanja, a početak je u 20.30.
Biće to prilika da čujemo najnovije pesme s albuma "Volim te" iz prošle godine, ali i sve one nezaboravne hitove bez kojih se "Crvena jabuka" ne može ni zamisliti. Spomenućemo samo neke: "Dirlija", "Bježi, kišo, s prozora", "S tvojih usana", "Tugo, nesrećo", "Moje najmilije", "Stižu me sjećanja", "Volio bih da si tu", "Ima nešto od srca do srca", "Nekako s proljeća"… Sasvim dovoljno za dubok uzdah i sjaj u očima. I za vaš dolazak, naravno. Podsećamo, ovaj bend je do sada objavio dvanaest studijskih, ali i tri živa albuma, kao i pet kompilacija, uključujući i poslednju – "Da nije ljubavi… – 25 godina", specijalno za ovu priliku, po kojoj koncert i nosi ime.
Da će se ovaj koncert zaista razlikovati od drugih govori i podatak da se za ovu priliku priprema specijalna scenografija i scenski efekti, uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu. Dakle, ništa nije prepušteno slučaju. Vaše je samo da dođete i uživate. Karte za nastup jednog od najpoznatijih sarajevskih bendova koštaju 1.400, 1.700 i 1.900 dinara, a možete ih nabaviti u Bilet servisu, kao i na samoj blagajni Centra "Sava".
Dakle, da ponovimo. Petak, 16. april, velika dvorana Centra "Sava", 20.30. Spremite se dobro za čuvenu jež frizuru i nezaobilazne starke, stižu nam Žera i njegova ekipa. Da prekratite vreme do tada, posetite njihov zvaničan sajt.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

centar savacrvena jabukakoncert
Komentari (0)
Dodaj komentar