Dejvid Geta u Beogradu

Jedan od trenutno najpopularnijih svetskih DJ-eva, Dejvid Geta (David Guetta), uskoro dolazi u Beograd. Ovaj francuski DJ održaće koncert u subotu, 9. maja, u Beogradskoj areni. Nedavno je objavljeno da će specijalni gost na koncertu biti i poznata r’n’b pevačica Keli Rouland (Kelly Rowland), jedna od članica grupe "Destiny’s Child". Geta i Roulandova su nedavno objavili singl "When Love Takes Over", koji će izvesti i na beogradskom koncertu.
Dejvid Geta je autor nekih od najvećih svetskih hitova, kao što su "The World Is Mine", "Love is gone", "Money", "Love Don’t Let Me Go", "Tomorrow can wait", kao i po glasovima DJ magazina najbolje plasirani haus di-džej na prošlogodišnjoj top 100 listi. Geta je gostovao prošlog septembra u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi i pokazao srpskoj publici zašto važi za jednog od najboljih.
Rođen je 1967. godine u Parizu i počeo je da miksuje prve vinil ploče sa samo 13 godina. Sa 15 je organizovao žurke u svom podrumu, da bi se sa 17 godina zaposlio kao DJ u pariskom klubu "Brod". Od 1988. do 1990. miksovao je haus muziku na radiju "Nova". Godine 2005. njegov singl "This World Is Mine" postiže svetski uspeh i postaje neizbežan činilac svih dens top-listi. Ova pesma sadrži sempl pesme "Someone Somewhere In Summertime" grupe "Simple Minds".
Ovaj DJ je do sada izdao četiri studijska albuma: 2002. "Just a Little More Love", 2004. "Guetta Blaster", 2007. "Pop Life" i 2009. "One Love". Vokal koji možemo čuti u pesmama Dejvida Gete je Kris Vilis (Chris Willis), osim u pesmi "Baby When The Light", koju peva pevačica Kozi Kosti (Cozi Costi).
Karte za ovaj koncert mogu se naći u prodaji po jedinstvenoj ceni od 1.490 dinara i 3.500 dinara za ložu na uobičajenim prodajnim mestima.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dejvid getamuzikavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar