Destiny’s Child na čelu MTV-jeve TRL turneje

MTV-jeva prva TRL turneja bi trebalo da startuje 18. jula u Olbaniju, država Njujork, a spektakularna završnica je predviđena u dve uzastopne večeri – 21. i 22. septembra u Honoluluu na Havajima. Ovu turneju će predvoditi ženski sastav Destiny’s Child, čiji se treći po redu album, “Survivor”, pojavio u prodaji 1. maja.

Nazvana po popularnoj emisiji “Total Request Live” koju vodi Karson Dejli (Carson Daly), a koja se prikazuje na MTV-ju, velika pop extravaganza će takođe uključiti i vedete kao što su Nelly, Eve, Džesika Simpson (Jessica Simpson), Dream i 3LW. Podrobnosti u vezi sa datumima nastupa i drugim “tehničkim aspektima” turneje bi trebalo da budu objavljene uskoro.

Pre TRL turneje, Destiny’s Child bi trebalo da, 17. juna, nastupe u londonskom Finsberi parku, a zatim 2. jula u Milvokiju i 5. jula u Nju Orleansu. Potonji nastup bi trebalo da, zapravo, bude deo trodnevnog Essence muzičkog festivala, na kojem će se pojaviti i Erika Badu (Erykah Badu), Karl Tomas (Carl Thomas), Joe, Peti LaBel (Patti LaBelle), Džil Skot (Jill Scott), Keli Prajs (Kelli Price), Roots, Džefri Osborn (Jeffrey Osborne) i mnogi drugi. Ženski trio bi, takođe, trebalo da, tokom održavanja same TRL turneje, nastupi i na Kalifornijskom vašaru u Paso Roblesu, Kalifornija.

8. maja je na MTV-ju prikazan moderni mjuzikl “Karmen”, u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje frontwoman Destiny’s Child-a Bions Nouls (Beyonce Knowles), hip-hop verzija čuvene opere Žorža Bizea (George Bizet). U njoj se, pored Bions, pojavljuju i Mos Def, Žermen Dipri (Jermaine Dupri), Lil’ Bow Wow i Wyclef Jean. Očekuje se da izađe i soundtrack sa muzikom iz ovog ostvarenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar