Divna Ljubojević sa horom Melodi sutra u Sava centru

Proslavljena interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević nastupiće sa svojim horom Melodi sutra uveče na tradicionalnom uskršnjem koncertu u beogradskom Sava centru naslovljenom  „Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“.

Ljubojević je u izjavi Tanjugu, najavljujući koncert, kazala da zajedno sa horom sprema duhovnu vaskršnju trpezu, punu radosnih pesama.

“ Koncert smo zakazali u Svetloj sedmici posle Vaskrsa. Proteklih godina nismo mogli da pevamo radosne pesme jer je koncert uvek bio zakazivan u vreme Velikog posta. Bili smo zakinuti. Ove godine naš nastup biće u punom vaskršnjem sjaju jer Vaskrs je praznik ljubavi našeg Gospoda koji se žrtvovao za nas“, kazala je Ljubojević.

Naša najznačajnija interpretatorka duhovne muzike ističe da će publici pružiti istinski umetnički događaj.

„Naša najlepša poezija „Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“ koju je napisao Despot Stefan Lazarević čije je Beograd bio prestoni grad. Ta poezija je posvećena Bogorodici koja je rodila Hrista…sve su to povezani detalji koji su doveli do ideje da se koncert zove „Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“. Sve najlepše što imamo prinećemo tim koncertom na dar Vaskrsu“ istakla je Ljubojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Divna Ljubojevićsava centar
Komentari (0)
Dodaj komentar