Dve ulaznice po ceni jedne za koncert „Orthodox Celts“

Ulaznice za koncert benda „Orthodox Celts“ 17. marta u Domu omladine od danas su u prodaji, a članovi grupe su odlučili da najbržih 50 fanova uz jednu kupljenu kartu, po ceni od 950 dinara, drugu dobiju besplatno.

Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova, koji do 17 časova dođu u biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i na svojoj Fejsbuk stranici postave link sa najnovijim spotom za pesmu „I Wish You The Very Worst“.

Takođe bi trebalo da označe Fejsbuk stranu benda uz komentar „17. mart Dom Omladine @OrthodoxCelts ulaznice @winwincomputershop“.

Nakon sprovedene akcije na biletarnici DD Ticketsa, karte će moći da se kupe i u Win Win radnjama, i to prvih 150 ulaznica po ceni od 950 dinara, dok će nadalje, što se bude bližio koncert, cena ulaznice biti od 1.150 do 1.450 dinara.

Grupa „Orthodox Celts“ ove godine ima više razloga za slavlje – 25 godina rada, izdali su novi, šesti po redu studijski album, uradili svoj prvi animirani spot, a pre svega imaju svoju vernu publiku koja ih sve ove godine prati.

Svoju zahvalnost fanovima i prijateljima „Kelti“ su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli na album, pa su fanove angazozvali kao prateće vokale.

Koncertnu promociju albuma započinju tradicionalno 17. marta na Dan svetog Patrika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orthodox celts
Komentari (0)
Dodaj komentar