Džej Lo tužila bivšeg muža

Sirota Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je ponovo u problemima. Taman se malo stišala priča da joj je brak s pevačem Markom Entonijem (Marc Anthony) u krizi, stigla je nova muka. Naime, njen bivši suprug Ohani Noa (Ojani Noa) snimio je dokumentarni film pod nazivom "How I Married Jennifer Lopez: The J.Lo and Ojani Noa Story". Sam naziv filma sve govori, a navodi se da se u njemu mogu videti ekskluzivni snimci s njihovog medenog meseca, uključujući i privatne snimke seksa. Takođe, snimak sadrži i tuču između Dženifer i njene majke. Inače, zna se da postoji čak 11 sati kućnog video materijala koji javnost još nije videla. Možete samo zamisliti šta sve sadrži…
Čim je čula šta joj se sprema, latino lepotica je brže-bolje tužila bivšeg supruga, tražeći da se film zabrani plus odštetu od čak deset miliona dolara zbog kršenja ugovora o poverljivosti koji su njih dvoje svojevremeno potpisali. Viši sud u Los Anđelesu je po hitnom postupku zabranio Noi objavljivanje intimnog materijala. Odluka suda je za sada privremena. Podsećamo, 2007. godine Džej Lo je takođe preko suda zabranila objavljivanje knjige, naravno, istog autora, o njihovoj vezi i braku. Čak je i dobila odštetu od preko 500.000 dolara. Tvrdi se da se Noa u knjizi ispovedio da ga je Dženifer konstantno varala, pa čak i sa sadašnjim suprugom Markom. Nakon najnovije zabrane nesretni Ohani je izjavio:
"Ona uništava moj život. Najnovija presuda je dokaz da novac može sve. Ona je toliko moćna da može da mi zabrani da nastavim sa životom. Ja nisam ništa zaradio od tog videa. On jednostavno govori o zbližavanju. To je moja priča."
Na kraju je zagonetni 35-godišnjak dao do znanja da je ipak rešio da ide do kraja i da pošto-poto, makar i ilegalno, objavi sporni snimak:
"Boriću se. Ovoga puta idem do kraja…"
Znam da mnogi jedva čekaju da vide gde je taj kraj, a mi ćemo svakako pratiti dalji tok događaja. Inače, Džej Lo i Ohani Noa bili su svega jedanaest meseci u braku, od februara 1997. do januara 1998. Za sadašnjeg supruga, Marka Entonija, 40-godišnja pevačica i glumica udala se 2004. i s njim ima blizance. Celu njenu životnu priču možete pročitati u mnoštvu tekstova o Lopezovoj, kojih je prepuna naša arhiva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivsi muzdzej lomuzikaprljav vestuzbavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar