Džejms Blant mora na operaciju

Čovek s anđeoskim glasom ili anđeo u telu čoveka? Šta god da je, milina ga je slušati. Pisali smo o njemu. Nekada je bio vojnik. Srećom po nas, okrenuo se muzici. Džejms Blant (James Blunt) je više od pevača. A na sceni je tek četiri godine. Iako ne sasvim mlad (rođen je 22. februara 1974.), muzikom je počeo kasno da se bavi. Po prirodi stvari, s obzirom na to da je iz vojničke porodice, bilo je logično da se prvo oproba u tome. Ipak, za ovo kratko vreme, iako je izdao samo dva albuma, vinuo se u sam estradni vrh, s prodatih preko 11 miliona primeraka svog prvenca. Dosadašnja Blantova ostvarenja su: "Back to Bedlam" iz 2004. godine s planetarnim hitom "You’re beautiful" i "All the Lost Souls" iz 2007.
U gomili nagrada koje je do sada osvojio izdvajamo poslednju u nizu na dodeli "ECHO Awards 2008." u Nemačkoj, u kategoriji Najbolji internacionalni muški izvođač. Ali, ovom prilikom hteli smo da istaknemo nezgodu koju je Blant nedavno doživeo. Naime, na koncertu u Ešvilu (Severna Karolina), pevač je u zanosu skočio u masu da s njom podeli svoju radost. Tada se desilo nešto čega ni on sam nije bio svestan. Polomio je mali prst na ruci. Da nesreća bude veća, prst nije pravilno zarastao i doktori će morati da ga ponovo slome, a zatim da ga operišu. Trenutno, Blant može da svira gitaru, ali ne i klavir, za koji su mu svi prsti potrebni. Prilično je uznemiren, jer kako sam kaže, on želi da sve bude u redu, ali ga brine činjenica da će doktori uzeti čekić i slomiti mu prst ponovo. No, šta je – tu je.
"Zaista ne znam kako se to desilo i šta me je nateralo da učinim to", objašnjava Blant svoj skok i dodaje: "Došao sam do ivice stejdža i skočio, i odjednom sam se našao u masi, okružen ženama i muškarcima. Počeo sam da trčim i sledeće čega se sećam bio je moj slomljeni prst kako stoji uperen u pogrešnom smeru. Moram da ga popravim. Potreban mi je ne samo zbog muzike već i zbog žurki."
Pohvalno za ovog pevača je to što nije odložio svoje najavljene nastupe već će se, kako je ranije planirano, pojaviti na koncertima u Australiji, Novom Zelandu i Japanu. Posle toga, operacija je neizbežna. A mi mu svakako želimo brz oporavak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blantdzejmsmuzikaoperacijaprelom
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dacka D

    Odličan tekst.