Džoni Ranković 23. decembra u Božidarcu

Jedan od najmlađih rok gitarista i autora u Evropi Nikola Džoni Ranković održaće koncert sa svojim bendom „The Churlians“ 23. decembra u „Božidarcu“.

Ranković će predstaviti svoj autorski opus, a na bini će mu se pridružiti Žika Jelić (Yu grupa) na lapstilu, Dragoljub Crnčević Crnke (Point blank) na gitari, Vicko Milatović (Riblja čorba) na bubnju, Saša Lokner (Bajaga i Instruktori) na klavijaturama, Dragan Jovanović Krle (Generacija 5) na gitari i Zoran Radomirović Švaba (Električni orgazam) na basu.

Tom prilikom biće otvorena izložba rok fotografija čiji je autor Wood RS, a posetioci će moći i da kupe knjigu „Rokenrol u kandžama interneta 2“ autora Branimira Loknera i Predraga Jovanovića, u kojoj je Džoni Ranković najmlađi sagovornik.

Ranković je u Beogradu već nastupao (Taš, Rolerijada na Trgu…) ali ovo će biti njegov prvi samostalni autorski koncert.

Najmlađi autorski rok bend na čelu sa neumornim Džonijem vredno je radio i na novim pesmama koje će predstaviti u Božidarcu.

Karte se mogu kupiti u „Felix Shopu“ (TC Sremska) ili putem mejla info@johnnyrankovic.com, kao i u „Božidarcu“ na dan koncerta po ceni od 400 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

božidaracnikola džoni ranković
Komentari (0)
Dodaj komentar