Džordž Majkl se izvinio

On bar može da kaže da je bio i na vrhu i na dnu. Jedan od najpoznatijih solo izvođača s kraja prošlog veka, Džordž Majkl (George Michael), nedavno se javno izvinio svojim fanovima i svima ostalima zbog toga što je, kako kaže, "zeznuo stvar".
Poznati pevač je u petak, 19. septembra, ponovo uhapšen u Londonu zbog posedovanja kokaina i kanabisa. Da podsetimo, sunovrat ove superzvezde počeo je 1998. godine, kada je prvi put uhapšen zbog bludnih radnji s jednim policajcem u jednom javnom toaletu u Los Anđelesu. Ta vest je odjeknula kao bomba, a Džordž je tada priznao da je homoseksualac. Ovoga puta, svestan svoje greške, u stanici policije dao je izjavu:
"Želim da se izvinim svojim fanovima zbog toga što sam ponovo ‘zeznuo stvar’. Obećavam da ću se dovesti u red. Izvinjavam se i svima ostalima što im na ovaj način dosađujem."
Četrdesetpetogodišnja zvezda zamolila je lokalnu policiju i vlasti da ne podižu optužnicu protiv njega, jer bi to automatski značilo zabranu izlaska iz zemlje. To bi ga onemogućilo da se narednog meseca pojavi na dobrotvornom koncertu u Sjedinjenim Državama, a humanitarni fond bio bi umanjen za oko dva miliona funti. Još se ne zna odgovor zvaničnika. Ipak, izgleda da je njegova priča prošla kod njih, bar zasad, s obzirom na to da je pušten uz kauciju. Jedan od očevidaca je izjavio:
"Bio je veoma emotivan, gotovo uplakan. Stalno je ponavljao: ‘Molim vas, upropastićete mi karijeru’. Izgleda da je tužna priča upalila, pušen je uz kauciju. Čak su ga i odvezli kući."
Prošle godine, Džordž je proglašen krivim pošto je uhapšen dok se teturao po svojim kolima, potpuno nesposoban za vožnju. Naknadne analize su pokazale prisustvo antidepresiva, kanabisa i popularne klupske droge "GHB" u krvi. Takođe je jednom prilikom izjavio da ne vidi problem u pušenju kanabisa, čak je i snimljen kako uzima drogu, neposredno pred nastup u "The South Bank Show"-u. Kasnije puštanje uz kauciju naišlo je na oštre kritike ljudi iz raznih kampanja koje su se organizovale protiv korišćenja droge; oni su smatrali da je kazna preblaga.
Prošlog meseca, prilično istrošeni Majkl je odradio seriju oproštajnih koncerata, najavljujući penzionisanje i miran život.
"Ja sam star čovek, zaista mi je potrebno da se malo odmorim", rekao je tom prilikom. Videćemo da li je to izvodljivo kada je Džordž Majkl u pitanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzordz majklizvinjenjemuzikavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar