„Egzit 2010“ – nove vesti

Jedna od prethodnih priča nas, na indirektan način, podseća da smo sasvim blizu nove radosti na Tvrđavi. A kad smo već kod Egzitove onlajn izdavačke kuće, da pomenemo i neke nove vesti koje se tiču jednog od najboljih evropskih festivala.
Pre svega, od 14. maja mogu se kupiti i jednodnevne ulaznice za ovogodišnji "Egzit", u filijalama Erste banke ili na "Gigstix" prodajnim mestima. Za prvi dan – četvrtak, 8. jul, karta košta 2.990 dinara. Ista cena važi i za drugi dan – petak, 9. jul. Za subotu je cena ulaznica 3.490, a za poslednji dan – nedelju, 11. jul, sasvim razumljivo i najskuplja – 3.990 dinara. Pored toga, komplet karata još uvek možete kupiti po povlašćenoj ceni od 6.490 dinara. Podsećamo, regularna cena biće 10.990. Za one s dubljim džepom informacija da se mogu kupiti i VIP ulaznice u limitiranom broju po ceni od 25.000 dinara. Vlasnici ovog kompleta ulaziće na festival na poseban ulaz i imaće neverovatan ugođaj i pogled na glavnu binu iz ekskluzivne "Main Stage VIP" zone. Takođe, imaće posebno mesto i na dens areni, kao i na VIP terasi, s koje se pruža najlepši pogled na Novi Sad.
Podsećamo da će prvog dana festivala na glavnoj bini nastupati Mika, "LCD Soundsystem", "Bad Brains" i DJ Shadow. Fjužn bina je rezervisana za imena kao što su "Yeasayer" i "Miike Snow". Na dens areni te večeri pojaviće se "Chromeo Live", "Crookers", "Erol Alkan" i "Boys Noize" a eksploziv binu predstavljaju legendarni "Suicidal Tendencies". Drugi dan, u petak, na glavnu binu izlaze dugoočekivani "Placebo", kao i britanski indi bend "The Horrors". Fjužn binu obeležiće "Does It Offend You, Yeah?", a dens arenu Rikardo Viljalobos (Ricardo Villalobos), Džoš Vink (Josh Wink), i "Moderat live". Za spektakl trećeg dana festivala na glavnoj bini su zaduženi "Klaxons", "Röyksopp" i Misi Eliot. Dens arena pripada Dejvidu Geti (David Guetta), a pored njega tu su i "Dirty South" "Laidback Luke". Eksploziv bina donosi veliku radost i veliko ime – "The Exploited".
Poslednji, najskuplji dan je za posebnu priču. Meni već suze naviru. Za glavnu binu reći ću samo imena: "Faith No More" i "The Chemical Brothers". Ni slovo više. Dens arena donosi goste kao što su "Crystal Castles", "DJ Mehdi", "SebastiAn", a eksploziv bina "Cathedral".
Ako vam ni sve ovo nije dovoljan razlog da se pojavite na Đavi, a vi potražite na zvaničnom spisku nekoga koga smo preskočili u najavi. Ne treba zaboraviti ni one ispisane sitnim slovima na zvaničnom flajeru, kao ni velike domaće zvezde, koje tamo neizostavno naprave pravi šou. I ne brinite, još ćemo mi spominjati Egzit 2010 do njegovog početka. Ova manifestacija svakako to zaslužuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

egzitfestival
Komentari (0)
Dodaj komentar