Ejmi Vajnhaus se ponovo udaje za Blejka Fildera?!

Jednom Ejmi, uvek Ejmi! Svi sami biramo svoj put, koliko god taj izbor nekada delovao nelogičan. Tako je i s ovom pevačicom zanosnog glasa, ali problematične naravi. Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) ponovo je u centru pažnje. I ponovo ne zbog novog albuma ili muzike uopšte.
Javnost se toliko radovala njenom nedavnom razvodu od Blejka Fildera (Blake Fielder-Civil), označavajući njega kao glavnog krivca za sve probleme Vajnhausove. Verovalo se da je tako najzad stavljena tačka na celu tu priču. Bilo je to avgusta ove godine. Kako danas stvari stoje? Iako su se svojevremeno zavetovali da se nikada neće vraćati jedno drugome, izgleda da će zavet biti prekršen, i to samo nekoliko meseci od okončanja brakorazvodne parnice. Britanske novine "The Sun" prenose izjavu izvora bliskog pevačici:
"Ponovo se rodila romansa i svi su opet više nego zabrinuti. Dok su bili odvojeni, uspeli su da se koliko-toliko socijalizuju. Može se reći da ih je razdvojenost spasla, jer kad su zajedno, ulaze u neku fazu samouništenja. Šta će se sada desiti to niko ne zna, ali njih izgleda nije briga za to".
Par se redovno viđa otkako je Blejk izašao iz zatvora, a po svemu sudeći planiraju i da se ponovo venčaju! Pa dokle to ide? On je nedavno istetovirao Ejmino lice na svojoj ruci, a čak su i na popularnom Fejsbuku naveli da su u braku. Dok je otac 26-godišnje pevačice krajnje zabrinut i čini sve da zaštiti svoju ćerku od problema, Filderova majka je očigledno već prihvatila novonastalu situaciju.
"Ponovo je s Ejmi u Londonu. Znam da neće proći mnogo kada će me pozvati s nekog aerodroma i reći da ide da se ponovo oženi", izjavila je ona.
Po svoj prilici, to će se i desiti, i to najverovatnije u februaru, nakon što Blejk završi period rehabilitacije koji mu je sud naložio. Kako smo saznali, Ejmi se nedavno i potukla s jednom devojkom u noćnom klubu. Dakle, sve ide na istu vodenicu, a zašto je to tako verovatno nam nikada neće biti jasno. Ostaje nam samo da se nadamo da će, i pored svega, s vlasnicom planetarnog hita "Rehab" biti sve u redu i da ćemo uskoro ipak uživati u novim pesmama i jednom od najlepših glasova današnjice. Mnogo puta rečeno, ali i dalje na snazi – srećno, Ejmi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ejmi vajnhausmuzikavenčanjevest
Komentari (0)
Dodaj komentar