Enrike Iglesijas večeras peva na dve bine

Čuveni pevač Enrike Iglesijas održaće večeras koncert u Kombank areni. Biće to drugi nastup popularnog pevača u Beogradu posle sedam godina, a špansko-američka zvezda ovoga puta predstavlja se publici u okviru svetske turneje „Sex and Love”.

Sin španske muzičke ikone Hulija Iglesijasa stigao je juče, u popodnevnim satima, u Beograd, i to iz Zagreba gde je pre dve večeri održao prvi nastup u okviru evropskog dela aktuelne turneje, ali i proslavio 41. rođendan.

Kako su najavili organizatori iz Kombank arene i „Skaj mjuzika”, publiku večeras u ovoj dvorani očekuje pravi muzičko-scenski spektakl. Enrike će, poput svoje koleginice Bijonse pre tri godine, pevati čak na dve bine. Zbog Iglesijasove želje da bude što bliži svojim obožavaocima, osim glavne bine od dva metra, sa „krilima” koja će se sa obe strane pružati ka publici na VIP tribinama, i ogromne piste (dužine 17 metara, širine 2,44 metra i 1,52 metra visine), na kraju, u parteru, montirana je još jedna scena, široka tri metra.

Slavni pevač ostavlja kao „tajnu” način kako će da stupi na binu, ali i kako će, pored silnih obožavalaca, uspeti da dođe do scene u parteru, iako je poznat po tome da voli da „siđe” među najvatrenije fanove, i izgrli se sa njima, naročito damama.

Koncert će obeležiti i vrhunsko ozvučenje, kao i bogata rasveta, uz lasere. Publika će uživati i u scenskim efektima, a čekaju je i topovi sa konfetama najrazličitijih boja, kao i beli baloni.

Da publika ovde voli Iglesijasa, koji je u dosadašnjoj karijeri osvojio tri „Latin Gremija” i prodao više od 100 miliona albuma, svedoči i podatak da su VIP tribine odavno rasprodate, zbog čega je uvedena još jedna kategorija – VIP centar, tik uz malu, drugu binu. Takođe, gotovo da su razgrabljene ulaznice i za fan pit, a i parter će, kako su naveli organizatori, biti ispunjen.

Jedan od najpopularnijih pevača među pripadnicama lepšeg pola, koji je više od jedne decenije u ljubavi sa bivšom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom, sa kojom živi u Majamiju, nedavno je objavio novi singl „Duele El Corazon”, koji je za samo četiri dana imao više od tri i po miliona pregleda na „Jutjubu”. Iako na ovoj turneji predstavlja poslednji album „Sex and Love” iz 2014, kralj latino-popa, kako su ga mediji odavno „krstili”, podsetiće sve obožavaoce na neke od svojih najvećih hitova, kakvi su: „Not in Love”, „Tonight”, „I Like It”, „Bailamos”, „Hero”, „Bailando”…

(Jelena Koprivica, Politika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Enrike IglesiasKombank arenakoncert
Komentari (0)
Dodaj komentar