Fanovi u panici: Čuvajte Edija Vedera da nam ne umre i on! (foto, video)

Smrt Krisa Kornela, legendarnog vođe grandž sastava „Saundgarden“ i „Audioslejv“ dovelo je fanove ovog muzičkog pokreta u stanje potpunog haosa i panike.

Kornel je bio jedan od trojice začetnika i simbola roka i grandža s početka devedesetih godina.

Nakon samoubistva Kurta Kobejna 1994. i jučerašnje objave smrti Kornela (52) koji se obesio, milioni obožavalaca grandža ostali su sa samo jednim preživelim liderom, frontmenom sastava „Perl Džem“, Edijem Vederom.

Podugačak je spisak onih pripadnika grandža koji su nakon Kobejna napustili ovaj svet. Međutim ni smrti Endija Vuda, Lejna Stejlija i Skota Vejlanda ni približno nisu tako uzdrmale poklonike ovog rok pokreta kao iznenadni odlazak Kornela.

https://twitter.com/chriscornll/status/857000739645861892

Kornelov veliki prijatelj i vršnjak Veder, na sreću fanova, živ je i zdrav i nigde ne ide.

Poslednjih godina vodi zdrav život i namerava da još dugo stvara muziku po kojoj je obezbedio svoje mesto u istoriji rok muzike.

„Edi Veder je upravo postao Beti Vajt grandža“, piše jedan od korisnika Tvitera.

„Zaključajte Edija. Ne dajte mu nigde više da izlazi. On je jedini koji nam je ostao. Nadam se da je dobrog zdravlja“, piše izvesni Mark iz Švedske.

Ovakvih komentara je od juče bezbroj, što samo pokazuje koliko je rokenrol i dalje u šoku od iznenadne smrti Krisa Kornela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

edi vederKris Kornel
Komentari (0)
Dodaj komentar