„Foam Fest 2010“ 28. avgusta u Areni

Kao što već rekosmo, leto je rezervisano za festivale u Srbiji, kao i u Beogradu. Biće još toga za najavu, a danas je na redu poslastica za ljubitelje elektronskog zvuka. U pitanju je jedinstveni spektakl pod nazivom "Foam Fest", koji je već poznat našim sugrađanima pošto će ovo biti druga manifestacija u Beogradu. Dva su pogleda na ovaj svakako značajan događaj. Jedna strana, to jest organizatori, tvrde da je prošlogodišnjem festivalu sa osam pena topova i četiri penopada s plafona prisustvovalo i uživalo u njemu više od 15.000 ljudi. Neki od prisutnih tvrde da su razočarani, da nije bilo više od nekoliko hiljada ljudi i da je pene bilo vrlo malo. Mi se ovoga puta ne bavimo prošlošću, već prenosimo zvanična saopštenja. Mada mislim da je i spisak učesnika sasvim dovoljan za vaš dolazak. Idemo redom.
"Foam Fest 2010" održaće se 28. avgusta ponovo u Beogradskoj areni, s početkom u 20 časova. Organizator – "Free managment", pripremio je kratak kurs za neupućene. Dakle, po njihovim rečima, očekuje nas najveća pena žurka u Evropi. Najpoznatiji didžejevi, najbolji prostor s najvećim kapacitetom, najbolja oprema i ove godine još bolja organizacija i bolji provod. Pa da im poverujemo. U opremu spadaju već spomenutih osam topova za penu, kapaciteta 100.000 l/min, i četiri penopada, kapaciteta čak 250.000 l/min. Naravno, uz napomenu da pena nije opasna niti za kožu niti za odeću, da nije zapaljiva i da se tečnost brzo biološki razlaže. Sjajno zvuči, ali moram priznati da je ono glavno zapravo spisak gostiju.
Listu sa zasad osam potvrđenih imena počinjemo DJ Axwell-om. Ovaj Šveđanin smatra se jednim od prvaka savremene muzike u poslednjih nekoliko godina. Njegovi hitovi "Feel The Vibe", "Watch The Sunrise", "What A Wonderful World", "Tell Me Why" ili "I Found U" za kratko vreme su prošli put od andergraund himni do potpunog mejnstrima. Sledeće ime je Sebastijan Ingroso (Sebastian Ingrosso). On je zaista retkost u dens muzici, čovek koji razume i oseća i svet melodija, ali i snagu bubnja, i često spaja nespojivo. Sledeći hedlajneri mogli bi biti "Stereo Palma". Iza ovog imena od 2007. godine zapravo se krije duet moćnih didžejeva i producenata Naksi & Brunner. Zaista moćan i energičan haus projekat, dobro poznat i ovdašnjoj publici.
Marko Nastić je čovek koga našoj javnosti ne treba posebno predstavljati. Veliko ime i od prošle godine zvanično najbolji tehno didžej u jugoistočnoj Evropi. Gde je žurka, tu je i Marko Nastić. Spomenućemo i ostale učesnike. To su DJ Groover, DJ Meex i DJ Mirko, zatim DJ Kizami, DJ Ivan Gojković i DJ Colle, koje je proslavila njihova radio emisija "Beat Shaker" na Top FM-u, i na kraju DJ Playa.
Karta za ovaj događaj košta nevelikih 2.000 dinara, tako da ako volite dobar provod i ovu vrstu muzike, ne bi trebalo da imate previše dilema. Arena, 28. avgust, pena i vi. Dođite.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

arenadi džejfestivalfoam festpena
Komentari (0)
Dodaj komentar