„Guns N’ Roses“ 22. juna u Areni!

Ljudi moji, kakav će ovo jun biti! Valjalo bi se dobro spremiti za sve što nam tada predstoji. Mnogi će pomisliti da smo poranili s ovim najavama. Odmah ćemo objasniti svrhu ove blagovremenosti, a nipošto uranjenosti. Kleptona i Eltona Džona smo već spomenuli. Sećate se, takođe je jun u pitanju. Uz naredne dve meganajave, uz naš trenutni standard, trebaće vam kredit da sve to pohvatate. A čik nešto propustite od ova četiri spektakla! Stoga, pravo je vreme da se date u potragu za najboljim bankama, kamatama, žirantima i svim što će vam biti neophodno za to. I zaista nije presudno koju vrstu muzike volite. Ovo su sve velikani koje nipošto ne smete propustiti da vidite i čujete uživo.
Sledi prva najava. Neko ih smatra rokerima, a neko metalcima. Sami sebe karakterišu kao hard-rok bend. U jednom su ipak svi saglasni, da su legende. Oni su "Guns N’ Roses" i, verovali ili ne, zaista dolaze u Beograd. Oni će, naime, nastupiti 22. juna na jedinom adekvatnom mestu koje, pored eventualnog stadiona, može da primi sve one koji bi želeli da ih vide, a to je Beogradska arena. Pitam se da li će i tamo biti mesta za sve zainteresovane?
Podsećamo, ovaj bend je nastao u Los Anđelesu sada već daleke 1985. godine. Iako su do danas objavili svega šest studijskih albuma, oni su prodati u više od sto miliona kopija širom sveta, od čega samo u Americi bezmalo pedeset miliona. Za sada poslednje ostvarenje, pod nazivom "Chinese Democracy", dobili smo 2008, posle predugih petnaest godina pauze. Priča se da je za snimanje ovog albuma potrošeno celih 13 miliona dolara. Nakon toga, kreće svetska turneja, u sklopu koje će posetiti i naš glavni grad.
Kroz bend je prošlo mnogo poznatih muzičara, a jedan od najpoznatijih je svakako gitarista Sleš. Svi znamo da je on odavno u svađi sa frontmenom grupe i trenutno jedinim originalnim članom Akslom Rouzom (Axl Rose). Trenutnu postavu benda čine, pored legendarnog pevača, i gitariste Daren Ašba (Daren Ashba) i Ričard Fortus (Richard Fortus), zatim basista Tomi Stinson (Tommy Stinson), bubnjar Frank Ferer (Frank Ferrer), kao i klavijaturiste Dizi Rid (Dizzy Reed) i Kris Pitmen (Chris Pitman).
Ovaj članak shvatite više kao upozorenje ili poziv na uzbunu, a ostala uputstva i sve detalje vezane za koncert očekujte kada se on približi. A vi sad lepo trk po kredit, a mi uskoro idemo na novu najavu. I što reče jedan naš čitalac: "Pištolji i ruže, stižu u Beograd, druže!".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

arenabeogradguns n' roseskoncert
Komentari (0)
Dodaj komentar