Gven Stefani ponovo trudna

Evo najzad jedne prave vesti. Najradosnije moguće. Ima li nešto veće i draže od stvaranja novog života? Potpisujem da nema. Ni većeg bogatstva, ni veće radosti.
Svi svetski mediji su potvrdili – popularna pevačica Gven Stefani (Gwen Stefani) ponovo je trudna. Ona čeka svoje treće dete sa suprugom Gevinom Rošdejlom (Gavin Rossdale). Zajednički prethodno imaju dva sina, Zumu od tri godine i Kingstona od dvadeset meseci. Bivši lider grupe "Bush" ima i stariju ćerku Dejzi iz prethodne veze.
Mi smo se u prošlosti dosta bavili ovom sjajnom pevačicom u našoj rubrici. Zajedno smo se radovali ponovnom okupljanju njenog nekadašnjeg benda "No Doubt" i pratili sve njihove korake. Najavljivali smo turneje, prenosili atmosferu s njih. Poslednje što smo čuli a tiče se konkretno Gven jeste jedna njena izjava koja sada dobija puni smisao. Naime, ona je svojevremeno izjavila da silno želi da dobije treće dete pre svoje četrdesete. I evo ga! U četrdesetoj je, tu su i godine a bogami i stomak. Njeni prijatelji tvrde da ova trudnoća najteže do sada pada nesrećnoj pevačici. Iako je imala višemesečne, kao i celodnevne mučnine i s Kingstonom, ali naročito sa Zumom, ovoga puta situacija je još drastičnija. Sada su prisutne i stravične mučnine, ali i vrtoglavica i užasna iscrpljenost. Pre nekoliko dana fotografi su je usnimili na aerodromu u Njujorku i na slikama je već sasvim jasno da se Gven prilično zaokruglila i promenila. Uz to, na ruci je nosila specijalnu morsku narukvicu, za koju se veruje da pomaže trudnicama u ranoj fazi trudnoće. Dakle, iako još uvek nije zvanično potvrđeno, za javnost više nema dileme, vlasnica neverovatnog hita "Don’t Speak" je trudna! I neka je, dodajemo mi.
Što se tiče ostalih vesti, koncerata, turneja, novih pesama, sve bi to sada moglo pasti u vodu. Ali, opravdanje je savršeno. A vi pretrčite preko zvaničnih sajtova i pevačice pojedinačno i njene grupe, pa proverite šta se tamo kaže.
Korisni linkovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gven stefanino doubttrudnazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar