Hrvatska, Slovenija i S. Makedonija bez finala Evrosonga

Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina plasirale su se u finale ovogodišnjeg Evrosonga, prenose mediji.

Prva polufinalna noć održana je sinoć u Roterdamu.

Nastupilo je 16 zemalja: Hrvatska, Litvanija, Slovenija, Rusija, Švedska, Australija, Severna Makedonija, Irska, Kipar, Norveška, Belgija, Izrael, Rumunija, Azerbejdžan, Ukrajina i Malta, a šest nije našlo mesto u finalu.

Iz našeg regiona se niko nije plasirao. Za Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Sloveniju, Australiju, Irsku i Rumuniju je takmičenje gotovo.

Druga polufinalna noć održaće se u četvrtak, dok je veliko finale na programu u subotu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

evrosongevrovizija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Poodavno je Evrovizija izgubila svoj smisao postojanja koji se ogledao u kvalitetu muzike i povlacenju citave muzicke industrije na gore. Danas Evrovizija predstavlja marketing za homoseksualce i ostale specificne seksualne orijentacije zbog cega je vise niko ne prihvata kao referentnu tacku. Inace generalno u svim sverama ljudske aktivnosti se propagira homoseskualizam, ne zbog toga kako su oni isprva tvrdili da su im ugrozena prava ovo ili ono, vec zato sto je to kao npr. trziste bitkoina, novi nacin ostvarivanja profita koji se meri milijardama dolara. Sto se tice same degradacije drustva, onemogucavanja prirodne reprodukcije, realizacije prirodnih brakova, nametanje autoriteta mladim devojkama i momcima, bespredmetno je i govoriti.