Humane R&B devojke

Meri Dž. Blajdž (Mary J. Blige) i Lil’ Kim, poznate po svom uspehu na muzičkim listama, rešile su da se pokažu i u humanom svetlu. One su postigle novi rekord u prikupljanju novca za M.A.C. AIDS fond. Ove dve R&B zvezde pomogle su da se sakupi 4 miliona dolara za ljude zaražene HIV virusom i obolele od AIDS-a, što je najveći godišnji “skor” u istoriji ove fondacije. Prema rečima predsednika fondacije M.A.C. Džona Demsija (John Demsey), ukupno je, od osnivanja fondacije 1994. godine do danas, sakupljeno gotovo 20 miliona dolara.

Blajdžova i Lil’ Kim učestvuju u M.A.C. Cosmetics-ovoj (poznat po ruževima tamnih boja) Viva Glam III humanitarnoj reklamnoj kampanji. Obe pevačice su već produžile svoje ugovore i za sledeću fazu ove inicijative. Novi reklamni plakati sa “humanim R&B devojkama” trebalo bi da se pojave u M.A.C.-ovim prodavnicama u aprilu.

M.A.C. AIDS fondacija, inače, pomaže preko 400 organizacija koje imaju veze sa obolelima od AIDS-a, a Blajdžovoj ovo nije prvi put da se angažuje u humanitarnim aktivnostima. Ona je, svojim radom, pomogla i američku nacionalnu kampanju za borbu protiv droga, Specijalne olimpijske igre, razne programe Ujedinjenih nacija i mnoge druge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar