I album grupe „Overdrive“ besplatno na netu

Još jedna vest od onih prioritetnih. I još jedno zadovoljstvo za ljubitelje domaće muzike. Doduše, ovoga puta nešto tvrđeg zvuka. Ali, poklonu se u zube ne gleda. Što reče neko pre mene, ono što je besplatno, nije skupo!
A ovo jeste besplatno. U pitanju je novi album grupe "Overdrive", pod nazivom "Explode". Deset novih pesama u dobro poznatom maniru, snažnih, eksplozivnih, energičnih. Ovo ostvarenje sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim, a samo jednim pritiskom na dugme možete ga imati u svojoj kolekciji. Dakle, i sastav "Overdrive" priključuje se ostalim imeninima Egzitove onlajn etikete. Uz njih su tim putem krenuli i "Obojeni program", "E-Play", Marko Nastić, "Jarboli" i "Repetitor" i preko iste kuće ponudili fanovima i poštovaocima širom sveta besplatno svoju muziku. Takav potez jednostavno se mora pozdraviti.
Inače, bend "Overdrive" osnovao je gitarista Dragan Midorović 1994. godine u Zrenjaninu. Od početka pa sve do danas, zaštitni znak ove grupe jesu čvrst gitarski zvuk i prepoznatljiv i energičan vokal. Prvi album – "No More Words", objavili su 1997. za nezavisnu izdavačku kuću "BOA Records". Godine 2000. za istu kuću izdaju i drugi album "Everything’s Fine". Za treći album – "Movement" iz 2004, pravi se znatan iskorak, izdavač je PGP. Ovaj album, pored studijskih, sadrži i koncertne snimke pesama s njihovih prethodnih izdanja, kao i jako zanimljivu obradu Madoninog hita "Erotica". Tako stižemo do najnovijeg ostvarenja koje ovim putem promovišemo. Uskoro će se pojaviti i prvi spot za pesmu "You deserve it all". Sve u svemu, vredan materijal za ljubitelje tog hevi zvuka.
Zanimljivo je da je bend "Overdrive" tokom karijere, pored mnoštva fenomenalnih samostalnih koncerata, nastupao i kao predgrupa imenima kao što su "ProPain", "Soulfly", The Prodigy", "Slayer" ili "Korn". I taj podatak potvrđuje kvalitet benda.
Dakle, da rezimiramo. Ukoliko niste, obavezno posetite sajt Exitmusic-a. Tamo sigurno možete naći ono što vas interesuje, jer tu su i legende domaće scene, i novije snage, i najpoznatiji domaći didžej i još toga.
Preuzmite besplatno album

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

besplatnodomaca muzikanovi albumoverdrive
Komentari (0)
Dodaj komentar