I Kajli Minog se uskoro udaje?

Ovu pevačicu sam jako davno zavoleo. Zacementirano mesto u mom srcu ima od trenutka kada je uspešno pobedila opaku bolest i nakon svih muka koje je preživela ipak odlučila da se vrati na scenu. S istim onim sjajem i osmehom kao nekada. Kapa dole za Kajli Minog (Kylie Minogue)!
Upravo zbog svega izrečenog ja sam uvek na njenoj strani. I kad je mediji napadaju, ali i kad ona udara. Kroz našu rubriku često smo je spominjali. Poslednji put smo najavili njen novi, jedanaesti po redu studijski album pod nazivom "Aphrodite", koji je upravo ovih dana trebalo da se pojavi u prodaji (5. jul). Ovo ostvarenje ćemo nešto kasnije i zvanično predstaviti, kada budemo u prilici da odslušamo nove pesme.
Ovoga puta akcenat je na privatnom životu. Odavno je poznato da je ova minijaturna lepotica u vezi sa 32-godišnjim top-modelom Andresom Velenkozom (Andres Velencoso Segura). Ta ljubav traje, evo, već pune dve godine. Objavili smo i kada smo saznali da se srećni par verio. Međutim, nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da je Andres ostavio Kajli, zbog, kako se navodi, neprekidnog "popovanja i zanovetanja" popularne pevačice. Naravno, nismo poverovali u to. I bili u pravu. Oni su i nedavno viđeni u nekoliko navrata na zajedničkim ručkovima, kako uživaju, smeju se i grle. Snimljeni su i kako provode zajednički romantični vikend na planini u Francuskoj, u jednom specijalnom apartmanu sa saunom, iz koga se pruža fantastičan pogled na planinu, a u kome prenoćište košta celih 14.000 funti. Ali ne samo to. Pojavile su se i nove vesti koje nam se mnogo više dopadaju i u koje želimo da poverujemo svim srcem.
Naime, britanske novine "The Mail" navode da je srećni par vrlo blizu venčanju. Izvor blizak paru tvrdi da je Andres veoma tradicionalan i porodičan čovek i da žarko želi da osnuje porodicu s prelepom Kajli. Ono što se na istom mestu kaže jeste da je pevačica ta koja se još uvek premišlja. Ona, naime, trenutno izbegava priču o tome, isključivo zato što u ovom trenutku u potpunosti želi da se posveti karijeri i promociji aktuelnog albuma. To, naravno, ne znači da 42-godišnja lepotica nije više zaljubljena. Naprotiv. Samo joj, kako se navodi, treba malo vremena. Verujemo da će Andres imati razumevanja i strpljenja, jer slede slikanja, nastupi, promocije, intervjui, novi spotovi… A za ljubav uvek ima vremena. I za venčanje, naravno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kajli minogudajavenčanjeveridba
Komentari (0)
Dodaj komentar