I Sil izdaje novi album

Dok pišem o njemu, razmišljam čemu se više divim – njegovom glasu ili njegovoj ženi? Da je velik, velik je, da ima glaščinu, zaista ima, ali i Hajdi je Hajdi.
Da uozbiljimo priču. Popularni britanski soul pevač Sil (Seal, puno ime – Sealhenry Olusegun Olumide Adelo Samuel) objaviće uskoro novi album pod nazivom "Soul". Novi materijal sadrži zapravo 12 obrada soul klasika za sva vremena, kojima je Sil dao svoj svojevrsni pečat, a pojaviće se u prodaji 10. novembra. Silov novi studijski album, šesti po redu, sniman je u kućnom studiju poznatog producenta Dejvida Fostera (David Foster). Čuveni 45-godišnji pevač (rođen je 19. februara 1963.) izjavio je da je zaista uživao radeći ovaj album i da je bukvalno putovao kroz vreme snimajući ga. Ni Foster nije ostao dužan. On je rekao:
"Uradio sam mnogo albuma do sada, ali nikada nisam više uživao nego sa Silom. Ovo je bilo neverovatno muzičko iskustvo. Mislim da je on jedini pevač na planeti koji je mogao da uradi ovaj album. Uneo je nešto novo i sveže u te klasike, pri tom ne remeteći njihov sklad. Radio je s toliko respekta a opet u svom prepoznatljivom stilu. Jedinstveni Sil, on je rođen da peva ove pesme."
I sigurni smo da nema preterivanja. Sil je zaista neponovljiv. Upoznali smo ga 1990. sa singlom "Killer", a kasnije smo uživali u pesmama kao što su "Kiss from a Rose", "Prayer for the Dying", "Fly Like an Eagle", "Amazing", "Waiting for You", "Love’s Divine" i mnoge druge. Sve u svemu, sa 15 miliona prodatih ploča i tri Gremi nagrade, definitivno je jedan od najvećih. A kada se tome doda i brak s prelepim supermodelom Hajdi Klum (Heidi Klum), nama ostaje samo da mu zavidimo. Par se venčao 10. maja 2005. i imaju dva zajednička sina, dok Hajdi ima još jednu ćerku iz prethodne veze.
Na kraju, pogledajte spisak pesama s ovog ostvarenja i njihove originalne izvođače.
Spisak pesama

  1. A Change Is Gonna Come – Sem Kuk (Sam Cooke)
  2. I Can’t Stand The Rain – En Pibls (Ann Peebles)
  3. It’s A Man’s Man’s Man’s World – Džejms Braun (James Brown)
  4. Here I Am (Come and Take Me) – Al Grin (Al Green)
  5. I’ve Been Loving You Too Long – Otis Reding (Otis Redding)
  6. It’s Alright – The Impressions
  7. If You Don’t Know Me By Now – Harold Melvin and the Blue Notes
  8. Knock on Wood – Otis Reding (Otis Redding)
  9. I’m Still In Love With You – Al Grin (Al Green)
  10. Free – Denis Vilijams (Deniece Williams)
  11. Stand By Me – Ben King (Ben E. King)
  12. People Get Ready – The Impressions

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzikanovi albumisealvesti
Komentari (0)
Dodaj komentar