I Tom Džouns u Areni 13. novembra!

Kad neko traje celih 45 godina na muzičkoj sceni, to je samo po sebi podatak za respekt. A kad je još u pitanju takav šmeker i takav glas, onda je jedino što nam ostaje da se poklonimo takvoj jednoj zvezdi. A kada se svemu tome doda i podatak da baš ta veličina dolazi uskoro u Beograd, ta savršena slika je kompletirana. Sledi još samo uživanje.
Pričamo o verovatno najpoznatijem Velšaninu na svetu – Tomu Džounsu (Tom Jones, puno ime Thomas Jones Woodward). Ovaj 69-godišnji pevač je u svojoj karijeri prodao više od sto miliona ploča a za svoje zasluge dobio je titulu sera. Nakon gotovo pola veka bavljenja muzikom, vlasnik jednog od najoriginalnijih glasova današnjice dolazi u Beograd. Džouns će nastupiti u Beogradskoj areni 13. novembra, u sklopu turneje koja promoviše novi album – "24 hour". Inače, ovo ostvarenje zvanično će se naći u prodaji 17. novembra u Velikoj Britaniji, a 25. novembra u Sjedinjenim Državama.
U svojoj karijeri, Tom se oprobao u mnogim muzičkim pravcima, i to sa velikim uspehom. Nemoguće je na jednom mestu pobrojati sve njegove albume, singlove i kompilacije (samo studijskih ima bezmalo četrdeset). Ipak, postoje neke pesme koje su najviše uticale na tok ove velike karijere. Počev od prvog singla – "It’s Not Unusual", kojim je postigao fenomenalan uspeh. Slede pesme "Thunderball" iz filma o Džejmsu Bondu, "Stop Breaking My Heart", pa zatim nezvanična himna Velsa – "Green Green Grass of Home", planetarno popularna "Delilah", "She’s A Lady", "If I Only Knew"… Ne vredi da idemo dalje. Ko zna kad bismo završili. Spomenućemo još samo album "Reload" iz 1999. koji ga ekspresno vraća u sam vrh svetskih top-lista, naročito pesma "Sexbomb". Pored muzike, ovaj popularni Velšanin se bavio i filmom. Sa manje ili više zapaženim ulogama pojavljivao se u više od deset filmova i serija a njegov lik i glas smo sreli i u popularnom crtaću "The Simpsons".
Vraćamo se na ono što je trenutno aktuelno. Novi album "24 hour" sadrži 13 novih pesama a sve ih možete preslušati na zvaničnom sajtu ovog pevača. Taman da se lepo spremite za gostovanje u Areni. A nema sumnje da će tamo biti sasvim dovoljno mesta i za stare, dobro nam poznate hitove ovog legendarnog pevača. Cene karata su od 2.500 do 4.000 tribine, parter je od 3.000 do 4.000, a loža 8.000 dinara, pa, dame i gospodo, izvol’te lepo, ovakvih prilika nećemo imati još mnogo. Zato, ne dajmo da nam promaknu. Svi u Arenu 13. novembra!
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradkoncertmuzikatom dzouns
Komentari (0)
Dodaj komentar