Ijan Braun uhapšen zbog napada na suprugu

Koliko god da sam ranije voleo i poštovao ovog čoveka, sada je sve to palo u vodu. Nekada sam tonuo u san i budio se uz njegov glas i debi album njegove bivše grupe. Kasnije sam pratio i solo karijeru, odlazio na koncerte i divio mu se. Kada sam čuo da postoji mogućnost ponovnog ujedinjenja grupe, srce je počelo da preskače od uzbuđenja. Na vesti da lično on koči celu tu stvar, verovao sam da je ipak druga pozadina i da su drugi krivi. Oprostio sam i otkazivanje nekih nastupa samo dan ili dva pre njih, bez ikakvog valjanog objašnjenja. Ali ovo ne mogu da oprostim.
Govorimo o Ijanu Braunu (Ian Brown), članu bivšeg, sada već kultnog benda "The Stone Roses". Poslednji put pisali smo o Braunu krajem avgusta ove godine, najavljujući njegov novi solo projekat – "Poslušajte onlajn novu pesmu Ijana Brauna". U pitanju je šesti po redu studijski album pod nazivom "My Way", koji je objavljen 28. septembra. Ovoga puta vest nema ama baš nikakve veze s muzikom.
Naime, 46-godišnji pevač nedavno je uhapšen zbog fizičkog napada na svoju suprugu. Policija je intervenisala nakon što je dobila obaveštenje od njegovih komšija o galami koja je dopirala iz Ijanovog doma u Londonu. Strašno! Šta drugo reći? Inače, Braun je od 1999. u braku s modelom i glumicom Fabiolom Kiros (Fabiola Quiroz), a imaju i devetogodišnjeg sina Emilija. Kada su stigli, 37-godišnja Meksikanka Fabiola je priznala policiji da je napadnuta a pevač je odveden u stanicu, gde je dao izjavu i kasnije pušten kući. Sasvim je izvesno da će protiv njega biti pokrenut krivični postupak, i to već u decembru. Kad su te stvari u pitanju, u potpunosti podržavam procesuiranje u najkraćem mogućem roku.
Posle ovog incidenta, sve je dobilo drugačiji ukus. Braunov glas nije mi više toliko pitak i topao, pesme ne deluju umirujuće, a bend "The Stone Roses" nekako gledam kao da nije njegov. Ne bih da sudim unapred, neka sada policija odradi svoj deo posla. Ali, bez obzira na razloge svađe, ratoborni pevač nipošto nije smeo da dozvoli sebi to da fizički nasrne na ženu s kojom već deset godina deli i dobro i zlo i koja je, na kraju krajeva, majka njegovog deteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ijan braunmuzikasvadja u porodicivest
Komentari (0)
Dodaj komentar