Kajli se vratila

Novi album Kajli Minog (Kylie Minogue), prvi posle četvorogodišnje pauze, pod imenom „X“, pojaviće se u prodaji 26. novembra. Na novom albumu, desetom po redu, nalazi se 13 novih pesama, među kojima su: „Like A Drug“, „Speakerphone“, „Sensitized“, „Nudity“ i „Cosmic“. Prvi singl – „2 Hearts“, vrti se od početka meseca na svim evropskim radio-stanicama, a video verzija se očekuje uskoro.
„X“ je snimljen u Londonu, Stokholmu i na Ibici, a producirali su ga neki od Kajlinih ranijih saradnika, među kojima su i Gaj Čembers (Guy Chambers) i Kiš Move (Kish Mauve), mada ima i novopridošlih saradnika, poput Kalvina Harisa (Calvin Harris). Kako samo ime albuma sugeriše, pesme su vrlo provokativne, a prati ih i pojačano seksepilan imidž uvek lepe Kajli Minog.
Kajli je snimila i novi dokumentarni film – „Beli dijamant“ („White Diamond“), s prijateljem i stilistom Vilijamom Bejkerom (William Baker). Film beleži njenu povratničku turneju „Showgirl Homecoming Tour“ i prikazuje Kajli iz vrlog intimnog ugla; u njemu ona priča o svojim strahovima, brigama, ali i očekivanjima od turneje i povratka karijeri.
Novim albumom Kajli obeležava 20 godina muzičke karijere, tokom koje je imala hitove poput: „The Loco-Motion“ (1988), „I Should Be So Lucky“ (1988), „Confide in Me“ (1994), „Where the Wild Roses Grow“ (1995), „Did It Again“ (1997), „Spinning Around“ (2000), „Can’t Get You out of My Head“ (2001), „Slow“ (2003) i „I Believe in You“ (2004). Da podsetimo, Minogova je bila na evropskom delu turneje 2005. godine kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Posle operacije, prošla je intenzivno lečenje hemoterapijom, usled koje je izgubila kosu.
Minogovu će francuska publika uskoro moći da gleda u TV emisiji „Star Academy“ uz Selin Dion (Celine Dion), a zakazan je i nastup na dodeli nagrada BRIT 2008. godine s Robijem Vilijamsom (Robbie Williams).
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

albumkajli minogmuzikapopx
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Aca B

    Album mi se ne dopada, očekivao sam puno, puno više.