Kasni novi album Dženifer Lopez

O ovoj pevačici i glumici često smo pisali u poslednje vreme, baveći se pretežno stvarima koje nemaju baš mnogo veze s muzikom. Ovoga puta pričamo isključivo o poslu, mada je i sada očigledno da se ne može bez problema.
Dugo očekivani novi album prelepe Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) najavljivan je za april 2010. Inače, sve je teklo po planu – do kraja prošle godine. A kako sada stvari stoje, ovaj album će kasniti zbog promene izdavačke kuće u poslednjem trenutku. Ovo je već drugo odlaganje, pošto je na početku bilo predviđeno da se pojavi u januaru. Džej Lo nije želela da produži ugovor s kućom "Epic Records", koja je deo "Sony Music" grupe, zbog toga što nije bila potpuno zadovoljna dosadašnjom saradnjom. Tako je bar izjavio njen menadžer Beni Medin (Benny Medin) za "New York Daily News".
"Dženifer je imala divnu saradnju sa Sonijem. Zajedno su postigli mnogo uspeha. Međutim, pravi je trenutak za zaokret u karijeri. Sledi novi pravac, kao i novi izazovi".
Međutim, da je priča drugačija navode neki neimenovani izvori, koji tvrde da je situacija sasvim suprotna, to jest da Soni nije zadovoljan Lopezovom.
"Ona već neko vreme nije u vrhu. Veliki uspesi izostaju i tu je zakočilo. Novi materijal je praktično sada u vlasništvu Sonija, tako da Dženifer mora da ga otkupi kako bi ponudila drugoj kući. Trenutno se pregovara o onlajn izdanju. Situacija je zaista prilično zamršena", navode isti izvori.
Videćemo šta će se sve do kraja dogoditi. Zvaničan podatak glasi da pevačica trenutno pregovara s kućom "Island Def Jam Records" i da će album ugledati svetlost dana ovog leta. Inače, novo, sedmo po redu ostvarenje, nosi naziv "Love?" i trebalo bi da sadrži sedamnaest novih pesama. Promotivni singlovi se već odavno vrte u etru. U pitanju su numere "Louboutins" i "Fresh Out of the Oven", a prva, koja je i bolje kotirana, objavljena je 21. decembra prošle godine i debitovala je na mršavom pedesetom mestu "Hot Dance Club" liste. Sve ovo je i zabrinulo čelne ljude Epika, navevši ih da dobro razmisle o produžetku saradnje.
Ipak, ako ste fan ove pevačice i više volite zvanične podatke, posetite oficijelni sajt 40-godišnje Džej Lo. Na kraju krajeva, dosadašnjih pedeset miliona prodatih albuma širom sveta dovoljno govore sami za sebe.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopeznovi album
Komentari (0)
Dodaj komentar