Koncert Aleksandre Kovač

Izvođač: Aleksandra Kovač
Mesto: EXPO centar, Španskih boraca 74a, na Novom Beogradu
Datum: četvrtak, 26. april 2007. godine
Vreme: 21 čas
Poseta: solidna
Ocena: 5
Aleksandra Kovač, dobitnica prestižne evropske MTV Adria nagrade za najboljeg regionalnog umetnika, održala je koncert u Beogradu. Tako je predstavila aktuelni album – „Med i mleko“, i podsetila okupljenu publiku na neke od najvećih hitova grupe „K2“, čija je članica bila tokom devedesetih zajedno sa sestrom Kristinom.
Pred veselom publikom Aleksandra se pojavila u ružičastoj kreaciji i otpevala na sebi svojstven način pesme sa svog poslednjeg albuma, između ostalih: „Ti“, „C’mon boy“, „Nemoj ovako“, „Da te volim“, „Ovde ti je dom“, zatim pesmu s prethodnog albuma – „For better or worse“, i najveći hit grupe „K2“, ali u nešto sporijem ritmu – „Ajmo u život“.
Starija sestra Kovač nastupila je s dvanaestočlanim internacionalnim bendom koji su činili, između ostalih, tri duvača, perkusionista, bubnjar, bas-gitarista, gitarista (Aleksandar Sedlar) i tri prateća vokala, koji su, kako je pevačica sama rekla, njeni prijatelji i gosti iz Hrvatske. Roman Goršek, jedan od članova nekadašnje grupe „Playboy“, koji je svirao bas-gitaru na albumu, na koncertu je radio za miks pultom. Publika je toliko bila oduševljena svirkom i pre svega moćnim glasom naše verovatno najbolje soul i pop pevačice da je aplauzom izmamila bis. Aleksandra je ponovo otpevala pesme „Ti“ i „C’mon boy“, što je publika pozdravila skandiranjem, aplauzom i mahanjem balonima.
Ovaj nastup najavljuje seriju koncerata koje Aleksandra sprema širom regiona u sledećem periodu.
Koristan link:
Oficijelni sajt Aleksandre Kovač

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aleksandra kovack2koncertpop muzika
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Marina B

    Ja obožavam Aleksandru Kovač, ona je naš ponos i naša dika! Samo tako nastavi, ti si nam spas u moru narodnjaka i grandovca! Želim ti puno uspeha u daljoj karijeri. 🙂