Lili Alen u problemima?

Ovu pevačicu već smo spominjali u našoj rubrici. Upoznali smo je i lično, naravno, zahvaljujući Egzitu, i uverili se da se radi o sjajnom umetniku. Ona je Lili Alen (Lily Allen), a poslednja u nizu vesti bila je da se ona verila i da nas u skorije vreme može očekivati i venčanje. Gospodin pravi zove se Sem Kuper (Sam Cooper), i on je bogati građevinac i preduzimač. Pre toga ozbiljno nas je uzdrmala izjava da Lili želi da se povuče sa scene. Verovali smo da je to bio trenutni hir i da se pevačica vremenom ohladila. Usledili su nastupi širom sveta i tu smo priču, čini se, zaboravili. A onda se sve vratilo na početak.
Prvobitni razlog za prestanak bavljenja muzikom bilo je njeno nezadovoljstvo muzičkom industrijom i poplavom piraterije na Internetu. Ozbiljan problem, ali da li i dovoljan za tako jedan krupan korak? Kada smo saznali da je u vezi, pojavio se novi razlog. Govorilo se da je Alenova trudna i da zbog toga želi da se povuče u ilegalu i posveti se porodici. To se već i da razumeti. Uz nadu da bi to bilo samo privremeno. Kako je sama svojevremeno rekla, pauza bi trajala minimum četiri ili pet godina. A onda su se stvari ponovo prilično zakoplikovale.
Odavno je bio zakazan koncert ove pevačice 18. jula na velikom festivalu "Benicassim" u Španiji. Međutim, samo nedelju dana pre toga morala je da otkaže nastup i ponovo nas sve prilično zabrine. U zvaničnoj izjavi se kaže da se Lili razbolela i da joj je doktor izričito zabranio da leti i da se napreže. Naravno, svi želimo da verujemo da je u pitanju trudnoća, ali mediji spekulišu da je nešto drugo po sredi. Navodi se da se pevačica ozbiljno razbolela i da je trenutno na detoksikaciji. Još se kaže da je vlasnica hita "Fear" prekinula svaki kontakt s kolegama, asistentima i menadžerima i da će svoj život nataviti na jednoj farmi, daleko od očiju javnosti.
Ono što mi imamo kao jedini opipljiv dokaz jeste njena zvanična izjava povodom otkaza poslednjeg nastupa:
"Primite moje najdublje izvinjenje. Zaista mi je jako žao, bila sam veoma uzbuđena zbog tog nastupa, ali doktori su rekli svoje. Mrzim kada izneverim svoje fanove. Ovo mi je četvrti put u protekle dve godine. Oprosti mi ‘Benicassim’!"
Ostavljeno je zaista mnogo prostora da svako kreira svoju verziju, ali mi zaista želimo da verujemo da je sve u najboljem redu i da je beba kriva za sve. Podrška za Lili!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolestlili alenproblemizanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar