M.I.A. rodila sina!

Verovatno najprijatnije iznenađenje nedavne dodele Gremi nagrada, s koje smo vas već izveštavali, jeste nastup britanske pevačice poznate pod nazivom "M.I.A.". Ona je otpevala pesmu "Swagga Like Us", zajedno s kolegama Kanje Vestom, Džej Zijem, Lil Vejnom i Ti Ajem. Neko će pomisliti: nastup kô nastup, što bi to bilo iznenađenje? E, pa zato što je 31-godišnja pevačica nastupala trudna. I to baš, baš trudna! Što bi se reklo, sa stomakom do zuba. Naime, termin za porođaj bio joj je baš te večeri kada se manifestacija održavala. Malo koja devojka ili žena bi se odlučila na tako nešto. Zato svaka čast za hrabrost.
A mi vas danas obaveštavamo da se M.I.A. porodila 11. februara u Los Anđelesu i da je rodila zdravo i pravo muško dete! Eto, samo tri dana posle nastupa. Sjajno! M.I.A. je inače verena za muzičara Bendžamina Bronfmena (Benjamin Bronfman), a par još uvek nije odlučio koje će ime dati svom novorođenčetu. Na svojoj "MySpace" stranici pevačica je napisala:
"Moja beba je rođena u sredu, ona je dobro, zdrava je, lepa. To je najneverovatnija stvar na planeti (pa, naravno, ja sam mu majka). Beba i ja pravimo raspored za zajedničku turneju 2010. godine, miksujemo album i smišljamo plan kako da se izvučemo iz bolnice."
M.I.A. (pravo ime – Mathangi "Maya" Arulpragasam) je tu vest da je trudna objavila u oktobru, ali je odbila da otkrije pol deteta. Na ceremoniji dodele Gremija priznala je da jedva čeka da postane majka i da će uživati u svakom trenutku. U prisećanju na momenat kad je saznala da je trudna, reperka kaže:
"U isto vreme kada sam saznala da sam trudna, moj novi singl "Paper Planes" probio se u top 10. Činilo mi se da se ceo svet okrenuo naglavačke u samo jednoj nedelji, a svi planovi su odleteli kroz prozor. To otprilike izgleda kao da imam dvoje dece, mog sina i muziku. I jedno sam naučila – ne možeš praviti planove."
Iako se za ovu pevačicu može reći da je nova na sceni (debi album "Arular" izdala je 2005. godine), iza sebe već ima zapažene rezultate. Nakon prvenca, 2007. izdala je drugi album, koji je nazvala po svojoj majci – "Kala". Ovo ostvarenje dobilo je mnoštvo priznanja, od kojih izdvajamo nagrade uglednih časopisa "Rolling Stone" i "Blender" za album godine. Na spominjanoj dodeli Gremija imala je dve nominacije. Njen očigledni talenat i znanje moraće sada malo da pričekaju, jer pevačica ipak trenutno ima druga, mnogo slađa i važnija posla od estrade. Nek je sa srećom!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

m.i.a.muzikarodjenje detetavesti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branka Pavlović

    Čestitam M.I.A.!