Madona među bardovima

Pred londonskim biletarnicama osvanuli su dugački redovi kada je prošlog meseca objavljeno da će pop ikona Madona (Madonna) igrati u jednoj od novih predstava. Ona je prihvatila ulogu u predstavi „Up for Grabs“ australijskog pisca Dejvida Vilijemsona (David Williamson). Premijera ove predstave o ambicioznom dileru umetnina planirana je za 23. maj.

Međutim, otkazane su planirane tri pretpremijere koje se tradicionalno izvode pre pojavljivanja pred kritičarima. Otkazivanje pretpremijera koje su planirane za početak maja izazvalo je bujicu medijskih spekulacija. U medijima su se pojavile kuloarske priče o Madoninom ponašanju na sceni.

Najsočniji detalji ovih „rekla-kazala“ novinarskih članaka vezani su za navodne specijalne prohteve ove zvezde. Madona je, kako se navodi, tražila uzdignutu binu, da bi na taj način izbegla najezdu svojih fanova. Radnicima u Vajndhems pozorištu (Wyndham“s theatre) strogo je zabranjen svaki kontakt sa Madonom, bar kako tvrde neki listovi. Ni Madonine kolege nisu pošteđene, ako je suditi po ovim pričama, jer je njima skrenuta pažnja da ni pod kojim uslovima ne koriste popularni Madonin nadimak u Britaniji – Medž (Madge).

Madonin portparol odbacio je sve navode kao „apsolutne gluposti“. Producenti predstave čak tvrde da je pop zvezda veliki profesionalac i odličan kolega. Kako nije tako lako otići do Londona i pogledati ovu predstavu, ostaje nam samo da čitamo londonsku pozorišnu kritiku i naravno držimo palčeve Madoni da njena pozorišna karijera ne doživi isti fijasko kao i filmska.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar