Madona u komšiluku

Pop ikona današnjice, senzacionalna i neponovljiva Madona (puno ime – Madonna Louise Ciccone, odskora i Ritchie) nastupiće krajem leta u Crnoj Gori. Lokacija je ista kao i za Roling Stonse, koji su imali veoma uspešan koncert prošlog septembra – plaža Jaz, nadomak Budve.
Ugovor s Madonom još nije potpisan, ali se očekuje da pregovori koji su trajali dva meseca budu okončani u narednih desetak dana, a spominje se honorar od čak pet miliona dolara. Datum još nije utvrđen, ali okvirno se zna da je u pitanju kraj avgusta ili prva nedelja septembra. Tako će „kraljica popa“ u svoju turneju, nazvanu „Madonna at 50“, povodom svog 50. rođendana i 25 godina rada, uvrstiti i naše komšije. A nama ostaje da čekamo, iskreno se nadamo, ne još dugo.
Inače, Madona puni 50 godina 16. avgusta. Pored toga što je pevačica, znamo je i kao tekstopisca, producenta, modnu kreatorku, plesačicu, pisca, glumicu… Verujem da je svaki podatak o njoj zaista suvišan i da je dovoljno samo izgovoriti njeno ime i sve je jasno kao dan. Siguran sam da nema čoveka na planeti koji nije čuo za Madonu. Za 25 godina rada snimila je 12 albuma i pet kompilacija i imala prodaju od preko (spremite se za ovaj podatak) 200 miliona kopija. Snimila je preko 20 filmova, što igranih, što dokumentarnih, što kratkih. I pored tolikog broja filmova, mnogi joj zameraju da nije baš sjajna glumica. Prošlogodišnja turneja ove pevačice oborila je sve rekorde u zaradi i svrgla do tada neprikosnovenu Šer s trona. Nedavno je osvojila svoj sedmi po redu Gremi, a ostale nagrade iluzorno je nabrajati. Napomenućemo samo da je 2001. godine ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji svetski ženski izvođač. Svakako je jedna od najbogatijih žena koje se bave muzikom u svetu.
Madona će u Budvu doći s mužem, Gajem Ričijem, i troje dece i tu boraviti tri dana. Prethodno će stići njen producentski tim i ekipa od 200 ljudi kako bi izvršili pripreme i montirali binu. Cena karata se još uvek ne zna, a odrediće je agencija koja bude dobila organizaciju. Zna se samo da je interesovanje jako veliko i da se očekuje oko 100.000 ljudi.
Nama, kako stvari stoje, zasad ostaje samo da skoknemo do Budve da se malo okupamo i ujedno uživamo u čarima vanvremenske Madone. Ili da čekamo.
Ostale informacije

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crna gorajazkoncertimadonamuzikavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar