Maraja Keri izdaje kompilaciju „The Ballads“

Izdavačka kuća "Sony BMG Music Entertainment" s ponosom je najavila da će 20. oktobra prvi put do sada na jednom CD-u objaviti kompilaciju Maraje Keri (Mariah Carey) pod nazivom "The Ballads". Biće to odlična prilika da na jednom nosaču zvuka dobijemo mnoge dosadašnje sjajne balade ove pevačice s izuzetnim glasovnim mogućnostima. Pored 17 nezaboravnih hitova, na CD-u se nalazi i jedna bonus pesma – "All I Want For Christmas".
Maraja Keri je dosad prodala preko 200 miliona albuma širom sveta s preko 20 top 10 hitova u Britaniji. Nedavno, tačnije 30. aprila, Maraja se udala za 11 godina mlađeg Nika Kenona (Nick Cannon), repera i glumca, s kojim se pre toga zabavljala jedva mesec dana. Tako to ide u svetu poznatih. Skoro je izjavila nešto što joj baš i ne ide u prilog. Naime, rekla je da je jedina knjiga koju je do sada uspela da pročita zapravo Biblija. Navodno, pevačica se retko odmara, a kada to čini, onda nema vremena za čitanje od kupanja i sunčanja. Kako sama kaže, više voli da uživa na tropskim plažama i u plivanju u morskoj vodi, nego da gubi vreme čitajući knjige. Stvar koja nije baš za pohvalu, ali šta je – tu je.
Da se mi ipak vratimo onome što najbolje zna da radi. Na novom CD-u, pored neponovljivih balada "Hero", "Without You" i "Anytime You Need A Friend", tu su još i sjajni dueti, između ostalih i onaj sa "Westlife" – pesma "Against All Odds", kao i sa "Boyz II Men" – pesma "One Sweet Day". Siguran sam da će fanovi ove pevačice, bez obzira na to što su ove pesme već uveliko poznate, jedva dočekati 20. oktobar i novo izdanje.
Spisak pesama

  1. Hero
  2. Vision Of Love
  3. Without You
  4. Always Be My Baby
  5. My All
  6. How Much
  7. Dreamlover
  8. Thank God I Found You (Nas and Joe) – Make It last Remix
  9. The Roof
  10. One Sweet Day – Boyz II Men
  11. Anytime You Need A Friend
  12. I’ll Be There – Trey Lorenz
  13. I Still Believe
  14. Reflections
  15. Open Arms
  16. Against All Odds – Westlife
  17. Endless Love – Luther Vandross
  18. BONUS – All I Want For Christmas

Prethodni članci o Maraji Keri

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

baladekerimarajamuzikavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar