Nova pesma i spot Vlade Georgijeva

Nije ga bilo neko vreme u javnosti. Na takvog Vladu Georgijeva smo i navikli. Kada nema novu pesmu, album, spot ili koncert, čovek izbegava pažnju medija. Kaže da nema potrebe za slikanjem ukoliko nema nekog povoda za to. Apsolutno je u pravu i takvo mišljenje treba podržati. Mi smo osuđeni da jedne iste face, pri tom najčešće neaktuelne i nezanimljive, gledamo na televiziji i u novinama svakoga dana. Te kako idu u šoping, te kako se šminkaju, te kako su svojim bebama kupile štiklice… Najgore od svega što takvi likovi "prosipaju" svoju mudrost na sve strane, kao da su najpametniji na svetu, a ni padeže još ne znaju. A klinci se zalepe baš za takve. I posle se čudimo kuda nam ide društvo i država uopšte. Zato svim snagama podržimo i onu drugu, pravu stranu. Čovek, koji je jedan od retkih u našoj zemlji koji zaista vredi, prosto ne želi da trči takvu trku. Povuče se, otputuje, uživa u životu, svestan toga da kada bude imao novu pesmu, javnost će je obožavati. S reklamom ili bez nje. Tako je i ovoga puta.
Vlado Georgijev nedavno je održao konferenciju za štampu i tom prilikom promovisao svoj novi spot za pesmu "Hej ti". U Telenorovom Intro centru prisutni novinari su mogli da uživaju u novoj pesmi ali i da saznaju neke ekskluzivne informacije. Vi ste sigurno u međuvremenu ovaj spot već negde videli, a mi ćemo samo konstatovati da je on u prepoznatljivom stilu i da je sniman na ekskuzivnim lokacijama u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu.
Ostale pikanterije koje se tiču ovog velikog muzičara i borca za zaštitu autorskih prava su te da uskoro stiže i dugo očekivani novi album. Sigurni smo da su se fanovi već uveliko uželeli novih pesama, a one će se pojaviti, ukoliko sve bude išlo po planu, na leto. Kako sam Vlado kaže, album će sadržati najmanje deset pesama, koje su, naravno, uglavnom ljubavne. A ono što sledi nakon toga sigurni smo da će i najviše obradovati javnost. Šlag na tortu trebalo bi da usledi posle objavljivanja novog materijala, a to je veliki koncert u Beogradu.
Ipak, mi idemo redom. Uživaćemo neko vreme u novoj pesmi i spotu i tako lagano dočekati album. A posle toga će se već sve karte same otvoriti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzikanova pesmaspotvestivlado georgijev
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Aleksandra Puzović

    Delim isto mišljenje sa vama, smatram da neki ljudi ne silaze sa televizije. Takođe, smatram da je pametno to što Vlado radi, ali ja bih volela da ga ima malo više, on mi je omiljeni pevač i jedva čekam da mu izađe novi CD. Oduševila me je pesma „Hej ti“ i drago mi je što je spot za nju snimao i u Kragujevcu. Interesuje me kad dolazi u Kragujevac sledeći put, tj. kad će održati koncert.

  • Srđan Kocić

    Slažem se sa vama u potpunosti, a Vladu poštujem.