Novi album Kajli Minog

Za 26. novembar zakazan je izlazak novog albuma Kajli Minog. Fanovi su deseti album australijske pop pevačice unapred prozvali „X“, i ona ih nije razočarala – to će biti zvaničan naziv tog izdanja, prvog nakon četiri godine i izvojevane borbe protiv raka dojke.
Kao što je obično slučaj, pred izlazak novog albuma pokrenuta je ogromna marketinška kampanja. Singl koji najavljuje novi Kajlin zvuk, „2 Hearts“, pojaviće se u prodaji 12. novembra (preko interneta već 5. novembra), a na radiju i televiziji zavrteo se još 10. oktobra. Sudeći po ovoj pesmi, disko zvuk s prethodnog albuma, „Body Language“, zameniće rokenrol, sada toliko popularna kombinacija brit-popa i rokerskog nasleđa 60-ih i 70-ih. Produkciju pesme potpisao je londonski elektrosastav „Kish Mauve“.
Međutim, Kajlina ekipa je osmislila još nekoliko događaja koji će pokrenuti medijsku mašineriju u njenu korist. Prvi od tih događaja je premijera dokumentarnog filma „Beli dijamant“ (White Diamond). Film je nastao u kooperaciji producentskih kuća EMI i Terry Blamey Management i predstavlja Kajli u novom svetlu. Prvi put njeni fanovi imaju priliku da vide svog idola iza scene, kako govori o svojim osećanjima, brigama i željama, o pripremama za turneju i samim nastupima. Snimci su nastali tokom svetske turneje 2006. godine.
Zvezda sledećeg događaja u nizu biće samo njen glas. U jednom od pozorišta londonskog Vest enda (britanskom pandanu Brodveja) – Pozorištu vojvode od Jorka (Duke of York Theatre), biće postavljena nova verzija rok opere „Rent“ Džonatana Larsona, zasnovane na Pučinijevoj operi „La Boheme“. Tvorac ove nove postavke je Vilijam Bejker, Kajlin glavni stilista. On je došao na ideju da Kajli snimi šest poruka za telefonsku sekretaricu koje će se čuti u toku predstave. Na taj način umilni glas pop dive živeće svakodnevno na sceni londonskog pozorišta.
Kao najglasniju najavu za novi album, Kajli priprema jednosatni šou-program na britanskoj nacionalnoj televiziji ITV1. Godine 2001. ITV je emitovao šou „Publika sa Kajli Minog“, koji je bio neka vrsta televizijskog koncerta. Ovoga puta u pripremi je nešto potpuno drugačije. Njen tim priprema kombinaciju starih i novih pesama u kojoj će svaka numera biti propraćena posebnim „vizuelnim iskustvom“. Tačan datum emitovanja još uvek nije objavljen, ali je moguće da će se poklopiti s početkom prodaje novog albuma.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

albumikajli minogmuzikanajave
Komentari (0)
Dodaj komentar