Novi album Šade najprodavaniji

Skoro da sam zaboravio koliko je fenomenalan osećaj slušati njen glas. Opuštajući, a u isto vreme i toliko obuzimajući. Ipak je deset godina nije bilo s novim pesmama. Ono što je najbitnije, njeni fanovi je nisu zaboravili.
Jedan od najiščekivanijih albuma godine, ostvarenje senzacionalne pevačice Šade (Sade), najzad je u prodaji. Njeno šesto po redu studijsko ostvarenje pod nazivom "Soldier of Love" objavljeno je 8. februara, a naslovni singl koji promoviše ovo izdanje slušamo i topimo se od 8. decembra prošle godine. Zaista prepoznatljiva a savršena pesma, uostalom, kao i ceo album. A prati je isti takav spot.
I naravno da je ovaj album posle nedelju dana prodaje dospeo na prvo mesto Bilbordove hot 200 liste, s više od 500.000 prodatih kopija u ovom periodu. Do objavljivanja članka broj će definitivno premašiti milion. Znaju ljudi ko je Šade!
Podsećamo, prethodni album ove jedinstvene pevačice – "Lovers Rock", dobili smo daleke 2000, što gorepomenuti uspeh čini još većim. Ovo izdanje je u prvoj nedelji prodaje stiglo do 370.000 primeraka, i to je tada bilo dovoljno za treće mesto. Gledajući sve ukupno, Šade je do sada prodala više od pedeset miliona albuma širom sveta, od čega samo u Americi blizu 23 miliona. Još od 1986. vlasnica je i jednog Gremija, koji je tada dobila kao najbolji novi izvođač. Inače, na sceni je od 1983. godine, a njen prvenac – "Diamond Life", objavljen godinu dana kasnije, odmah je ušao u prvih deset u Velikoj Britaniji i dostigao platinasti tiraž. Spomenućemo i ostale ploče. To su "Promise" iz 1985, zatim "Stronger Than Pride" iz 1988. i "Love Deluxe" iz 1992. Ne treba zaboraviti ni tri živa albuma. Uz spomenute "Lovers Rock" i najnoviji "Soldier of Love" zaokružujemo jednu blistavu karijeru. Naravno, bar za sada.
Dakle, da zaključimo. Novi album ove Britanke nigerijskog porekla je izašao. Morate ga imati u svojoj kolekciji, bez obzira na to koju muziku slušate. Za novije generacije, još jedan savet. Nabavite bilo koji njen album, osamite se uveče u sobi, ugasite svetlo i pustite CD. Sve drugo što bih rekao preko toga samo bi pokvarilo ugođaj. Uživajte.
Obavezno posetite

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

albumšadesoldier of love
Komentari (0)
Dodaj komentar