Opet Rijana i opet u toplesu

Rekosmo mi da je ta priča završena. Stižu nove potvrde da smo bili u pravu. I to kakve potvrde!
Ponovo pričamo o Rijani. Šta ćemo kada je devojka toliko popularna. I definitivno ima šta da ponudi. Eto, nedavno je dala intervju za januarski broj američkog magazina "GQ". Doduše, nije akcenat na njemu, ali ćemo ga spomenuti u dve-tri rečenice. Posle ćemo se baciti na uživanje. Zvezda s Barbadosa je ovom prilikom izjavila da je napokon potpuno spremna da iza sebe ostavi strašni incident iz februara, kada ju je tadašnji dečko Kris Braun brutalno pretukao.
"Osećam veliko olakšanje. Konačno sam u stanju da nastavim dalje sa životom. Ne želim da me ljudi pamte po toj kobnoj večeri".
Naš komentar je da je posle ovakvih fotografija zaista i neće pamtiti po tome. Rijana je dodala da joj je, pored prijatelja i porodice, u prevazilaženju svega mnogo pomogla i muzika. Aktuelni album "Rated R" jeste mnogo mračniji i ozbiljniji od prethodnih, ali je zahtevao dosta angažovanja i pažnje, tako da je za brigu ostalo jako malo vremena. Za svoj novi imidž inspiraciju je dobila od svoje omiljene pevačice Lejdi Gage, koju smatra jakom ženom koja uvek zna šta hoće i pravim umetnikom koji drži do sebe.
"Fizički bol i masnice vremenom nestanu, ali rane na duši ostaju zauvek. Samo se nadam da će moj novi album biti inspiracija svim ženama da se suprotstave nasilju u porodici, kojeg ima i previše", zaključila je ova lepotica na kraju svog intervjua.
Jeste naša želja bila da ovim tekstom skrenemo pažnju na veliki problem o kome Rijana govori, ali ima tu još nečega što smo želeli da naglasimo… Ali vi ste to svakako prvo pogledali. Iako je ne tako davno javno rekla da se nikada ne bi slikala gola, u poslednje vreme sve češće zaboravlja na tu svoju izjavu, na veliku radost svojih fanova, pretežno muške populacije. Ovoga puta obradovala ih je novim izazovnim fotkama u toplesu, koje prilično otkrivaju sve njene čari, u pravom smislu te reči. Ne bismo da ih dodatno komentarišemo da ne pokvarimo ugođaj i njihovu umetničku vrednost. Ali, svakako očekujemo vaše komentare…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

golakris braunnovi albumrijana
Komentari (0)
Dodaj komentar