Ovo je poslednja pesma Merime Njegomir, objavljena dan pre (video)

Merima Njegomir preminula je u 69. godini nakon teške i kraće bolesti. Vest o njenoj bolesti brzo je odjeknula regionom, javljali su se prijatelji i kolege i pružali podršku, a sada su svi zanemeli od šoka.

Pre samo nekoliko sati promovisan je njen duet sa grupom „Legende“. Ništa nije slutilo na tragičan kraj legende narodne muzike.

Pesma „Ljubav traje“ premijerno je puštena samo dan pre smrti Merime Njegomir. Novi pevač Legendi otpevao je ovu pesmu koja će nesumnjivo ostati zauvek.

Svojim prepoznatljivim predivnim glasom pomilovala je i najtvrđa srca, a strofe govore o mladosti koja prolazi:

„Mladost pusta budi slatke nemire, a kad merak dođe, pamet zazire, i kad zanos prođe, kad se probudiš, mladost bujna prođe, a da ne vidiš“, stihovi su pesme koju je napisao Zoran Dašić Daša.

„Život piše staze kojim prolaziš, cveće, a i trnje nekad nagaziš, noći lude burne, što se ne smiriš, pa da čedo moje majku umiriš“, otpevala je Merima po poslednji put, prenose beogradski mediji

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Merima Njegomir
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Jasna

    Volela sam Merimu Njegomir , kao zenu , kao umetnicu , sve sto pevala cinila je to vrhunski❤ ! Neka u miru pociva ! Saucesce porodici 🙏! Amin 🙏!