Pevač Aerosmith-a pao s bine u toku nastupa

Muka, prava muka. Crn je bio 5. avgust za ovu grupu. Pamtiće sigurno tu sredu dok god su živi.
Upravo toga dana, u sredu, 5. avgusta, pevač legendarne grupe "Aerosmith", Stiven Tajler (Steven Tyler), pao je i ozbiljno se povredio tokom jednog nastupa u Južnoj Dakoti, koji je priređen povodom motociklističkog relija. U toku izvođenja njihovog klasika "Love In An Elevator" pevač se okliznuo i pao s bine. Tom prilikom je polomio rame i povredio glavu. Ovaj 61-godišnji roker hitno je prebačen u bolnicu, gde mu je konstatovan prelom, a zaradio je i nekoliko kopči na glavi. Da je povreda više nego ozbiljna govori i izjava gitariste benda, Džoa Perija (Joe Perry), da su, pored otkaza na "Winnipeg"-u, neizvesni i ostali nastupi u sklopu turneje, čak njih 18.
Povređeni pevač vraćen je kući u Boston i trenutno je pod budnim okom svog ličnog doktora. Nikakve prognoze se trenutno ne daju, a više informacija se očekuje narednih dana. Njegova ćerka, glumica Mia Tajler (Mia Tyler), posetila je oca i nakon toga dala ohrabrujuću izjavu za medije.
"Vrišteći demon nije mrtav. Da, tačno je da je moj otac krenuo u pogrešnom smeru, pao i polomio levo rame. Ima i nekoliko kopči na glavi. Ali, brzo će on ponovo na noge i na scenu. Uskoro će se nastaviti ta ‘rokačina’."
Očevici tvrde da je pad bio jako potresan i zabrinjavajući. Priča se da postoji i amaterski video zapis koji to potvrđuje. Uprkos tome, očigledno je da je sada već vremešni roker ipak u dobroj kondiciji, a uz to je imao i dosta sreće. Prošao je s mnogo manje opasnim povredama nego što je to u prvi mah izgledalo. Sada mu samo ostaje da se odmori i potpuno oporavi. A za ono ‘žestoko rokanje’ koje je njegova ćerka najavila ipak ima vremena. Od srca želimo brz oporavak velikom čoveku i muzičaru. Srećno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aerosmithkoncertmuzikapadstiven tajler
Komentari (0)
Dodaj komentar