Pink dočekala novu godinu s bivšim mužem

Ponovo se bavimo dočekom nove godine, koji još mnogi prepričavaju. Ovoga puta idemo u Ameriku. Pričamo o kontroverznoj, ali sjajnoj pevačici i glumici koja sebe naziva prosto Pink (Pink). Ona je novu godinu dočekala u društvu svog bivšeg muža, 33-godišnjeg fristajl motocikliste Kerija Harta (Carey Hart), i to u klubu "Wasted Space" u Las Vegasu, koji je deo "Hard Rock" hotela, a čiji je vlasnik upravo slavni motociklista.
Da podsetimo, par se zvanično rastao prošlog februara nakon dvogodišnjeg braka. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, što se dalo videti i u najluđoj noći. Dok je sat otkucavao ponoć, Keri je uzeo pevačicu za ruku i poveo je na binu. Predstavio ju je prisutnima, a zatim im svima čestitao Novu godinu. Nakon toga Pink je imala svoj tridesetominutni šou. Kada se to završilo, ona se vratila u VIP prostor svojim prijateljima. Da je među njima dvoma ipak sve gotovo, govori podatak da su, iako su veče proveli zajedno, vrlo malo pričali, i to uglavnom zvanično, a nisu čak ni razmenili tradicionalni ponoćni poljubac. Pink je napustila klub sama, negde oko dva časa posle ponoći.
Cela stvar je ubrzo posle toga dobila svoju zvaničnu potvrdu. Naime, 29-godišnja pevačica nedavno je izjavila da je bilo teških momenata i da su imali problema navikavajući se na novu vezu kao prijatelji. Ipak, sve su prevazišli i ono što ona sada oseća je samo sloboda.
Inače, ova dvostruka dobitnica Gremija je sa svojim novim singlom "So What" prvi put u karijeri dospela na prvo mesto top-liste i u Sjedinjenim Državama i u Velikoj Britaniji. Pesma je inspirisana upravo njenim prekidom veze.
"Neverovatan je osećaj biti broj jedan. Ipak, ironično je to što je u pitanju moj raskid. Volela bih da ubuduće dolazim do vrha bez slomljenog srca", izjavila je Pink za magazin "Seventeen".
Mi joj želimo da tako i bude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzikanova godinapinkproslavavesti
Komentari (0)
Dodaj komentar