Poznati svi detalji o novom albumu Kajli Minog

Tri godine smo čekali da se ovo dogodi i, evo, skoro dočekali. Poznati su svi najvažniji detalji koji se tiču najnovijeg albuma žene lavice – Kajli Minog (Kylie Minogue). Naslednik ostvarenja "X" iz 2007. godine pojaviće se u prodaji 5. jula. Naravno, nismo mi zaboravili ni izdanja iz prošle godine, remiks album "Boombox", kao ni živi album "Kylie: Live in New York". Ipak, studio je studio.
Jedanaesti po redu studijski album nosi naziv "Aphrodite" i on će, za razliku od prethodnog, koji je bio neka vrsta elektro pop eksperimenta, vratiti ovu popularnu pevačicu korenima, to jest klasičnom pop i dens ritmu. Producent je Stjuart Prajs (Stuart Price), a peti put zaredom izdavačka kuća je "Parlophone". Prvi promotivni singl, pod nazivom "All The Lovers", pojaviće se nedelju dana pre albuma. Za ovu numeru Kajli je izjavila:
"Ovaj singl je poslednji urađen i uvršten na album. Dok sam ga snimala, znala sam da će baš on prvi promovisati ovo ostvarenje. Definitivno najbolje dočarava euforiju koja je postojala tokom celokupnog rada. Prosto nagoni telo na pokret i jedva čekam da čujem šta će ljudi reći o njemu".
Zasad su poznata imena još dve pesme s novog albuma, a to su "Better than Today" i "Aphrodite". Ostale pojedinosti, kao i kompletan spisak numera biće poznati uskoro.
Inače, Kajli Minog će u maju napuniti 42 godine. Rođena je u Australiji, ali je davno probila te okvire. Na sceni je još od 1987, a već svojim prvim singlom "Locomotion" provela je čak sedam nedelja na prvom mestu australijske top-liste. Ovaj singl postao je i najprodavaniji u toj deceniji. Iza sebe ima prodaju od 68 miliona albuma širom sveta i višestruki je dobitnik prestižnih nagrada "ARIA", Brit Awards", kao i Gremija. Silno smo se uplašili kada joj je 2005. dijagnostikovan rak dojke, ali ova snažna žena uspela je da pobedi ovu opaku bolest i, na naše zadovoljstvo, vratila se na scenu godinu dana kasnije.
Na kraju još samo preporuka da posetite zvaničan sajt ove fenomenalne pevačice i saznate sve što vas interesuje.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kajli minognovi album
Komentari (0)
Dodaj komentar