Preminuo čuveni pevač grupe „Il divo“ (video)

Španski pevač Karlos Marin, našoj publici poznat kao član grupe „Il divo“, preminuo je u bolnici sa virusom korona.

Foto: 7_70CC BY 2.0

Marinu je kovid 19 dijagnostikovan 7. decembra, a već sutradan je hospitalizovan, te je nekoliko dana kasnije stavljen je u medicinski indukovanu komu u Kraljevskoj bolnici u Mančesteru, piše Blic.

Ovaj 53-godišnji Španac je bio hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege, a intubiran je nakon što mu je kiseonik opao.

Smrt slavnog pevača je potvrdila i grupa „Il divo“ na Tviteru: „Slomljenog srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner Karlos Marin preminuo. Nedostajaće svojim prijateljima, porodici i fanova. Nikada neće postojati takav glas ili duh kakve je imao Karlos“.

„Već 17 godina nas četvoro smo zajedno na ovom neverovatnom putovanju sa „Il divom“ i naš dragi prijatelj će nam nedostajati. Molimo se za njega i nadamo se da njegova prelepa duša počiva u miru“, dodali su ostali članovi sastava – Dejvid, Sebastijen i Urs.

Marin je samo dva dana pre nego što je završio u bolnici, odnosno 6. decembra, održao svoj poslednji koncert sa „Il divom“ u Batu, a početkom meseca je sa entuzijazmom pričao o narednim nastupima.

Inače, pevač je bio deo ove hit grupe od samog osnivanja 2003. godine, a „Il divo“, koji se smatraju pionirom operskog popa, prodali su više od 30 miliona albuma širom sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

il divoKarlos Martinkorona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar