Preuzmite besplatno i debi album grupe „Repetitor“

Ostalo nam je da predstavimo još jedno izdanje "EXIT label" etikete. Inače, ovo je prvi srpski onlajn izdavač, nastao kao odgovor na novi način distribucije muzike. U današnje vreme, kada je globalna mreža glavni vid komunikacije, ovo predstavlja i najbolju moguću promociju, kao i veliku podršku za domaće izvođače. A i mi smo na dobitku jer sve dobijamo kao na dlanu, i to besplatno.
Govorimo o najmlađem članu ove grupacije koja je na ovaj način rešila da distribuira svoju muziku i, uslovno rečeno, najmanje zvučnom imenu. Ali, ko je ikada čuo kako zvuči dotični bend, dobro zna da je kvalitet tu neosporan. Radi se o sjajnoj domaćoj grupi "Repetitor". Njihov prvi album pod nazivom "Sve što vidim je prvi put" odnedavno je takođe dostupan za besplatan daunload. Iako važi za noviji bend, publika ih je već zavolela zbog energije koje poseduju i neposrednosti i prisnog kontakta s publikom. Nastupali su svuda u regionu, i u Beogradu, i u Novom Sadu, i u Ljubljani, i u Zagrebu, i u Skoplju, i u Banjaluci… I svuda su više nego srdačno primljeni. Njihov prvi singl, koji se zove prosto "Ja", a koji je objavljen na kompilaciji "Jutro će promeniti sve", proveo je pet nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92. Već tada se videlo da će ta priča zaživeti među ljudima. Godine 2007. osvajaju prvu nagradu na festivalu "Art&Music" u Puli, i to glasovima i žirija i publike. Inače, ova manifestacija je posvećena mladim neafirmisanim bendovima u regionu.
Podsećamo da je njihov gorepomenuti debitantski album objavljen još oktobra 2008, u saradnji s kućama "Digimedia" i "Odličan Hrčak". Međutim, tada se radilo o zaista malom tiražu i skromnoj reklamnoj kampanji. Ovoga puta znatno veći broj ljudi ima priliku da se upozna s njihovim radom, koji je, ponavljamo još jednom, izuzetno kvalitetan. Ukoliko niste, proverite i vi. Ne košta ništa!
Preuzmite besplatno album

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

besplatnodomaca muzikanovi albumrepetitor
Komentari (0)
Dodaj komentar