Prislijev unuk potpisao ugovor vredan pet miliona dolara

Neki muzičari i nakon smrti zarađuju veliki novac od prodaje autorskih prava, kao i svojih albuma. U poslednje vreme govori se o nedavno preminulom kralju popa Majklu Džeksonu i o neverovatnoj prodaji njegovih albuma, kao i velikom uspehu filma o njemu. U samom vrhu su i Džon Lenon, Kurt Kobejn i Džimi Hendriks. Ali, niko nije kao on. "Kralj rokenrola", Elvis Prisli.
Postavlja se pitanje zašto onda pokolenja ne bi krenula već utabanim stazama? Već smo dobili odgovor. Unuk legendarnog Elvisa Prislija, Bendžamin, rešio je da krene dedinim stopama. Taj 17-godišnji mladić, sin Elvisove ćerke Lise Mari Prisli iz prvog braka, potpisao je ugovor s najvećom svetskom diskografskom kućom "Universal" o snimanju čak pet albuma. Radi se o poslu vrednom pet miliona dolara, mašala.
Tinejdžer Ben (pravo ime – Benjamin Storm Keough) već je završio rad na svom prvom albumu, koji se očekuje početkom naredne godine i trenutno se odmara. Za svoju muziku tvrdi da nimalo nije slična Elvisovoj i da je, u skladu s vremenom, modernija i savremenija. S druge strane, njegov portparol za Bena kaže:
"On je tipičan sedamnaestogodišnjak. Budi se posle podneva i odmah počinje da prigovara".
Hm, pitanje je koliko je tipičan, ali može mu se. Inače, njegova majka Lisa Mari se, samo dvadeset dana posle razvoda od Benovog oca Denija, udala za gorepominjanog Majkla Džeksona. Treći muž joj je bio poznati holivudski glumac Nikolas Kejdž, no i taj brak je trajao kraće nego brakorazvodna parnica. Trenutno je udata, po četvrti put, za gitaristu i producenta Majkla Lokvuda (Michael Lockwood), a zanimljivo je da joj je kum na venčanju bio njen prvi muž a Benov otac, Deni. Tako to ide u svetu poznatih. Pitam se samo kako li izgleda kad velika i srećna porodica uspe da se okupi na jednom mestu. U svakom slučaju, mi čekamo album mladog Bendžamina, ne bismo li se uverili u tačnost one poslovice da iver ne pada daleko od klade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

elvis prislimuzikaugovorunukvest
Komentari (0)
Dodaj komentar