„Refresh“ festival u Kotoru

Četvorodnevni letnji muzički festival „Refresh“ održaće se od 9. do 12. avgusta u diskoteci „Maximus“ u Kotoru, Crna Gora. To je tehnički verovatno najopremljenija diskoteka u ovom delu Evrope.
Tokom četiri dana festivala i nezaboravnih letnjih noći na moru „Refresh“ festival će svojim jedinstvenim nastupima obeležiti aktuelne svetske DJ zvezde: Umeka iz Slovenije, Loti (Lottie) iz Ujedinjenog Kraljevstva, Jan Poli (Ian Pooley) iz Nemačke, Džonti Skraf (Jonty Skruff) iz Ujedinjenog Kraljevstva, Robert Ovens (Robert Owens) i Rajan Šo (Ryan Shaw) iz Amerike. Na „Refresh“ festivalu će u četiri dana zabave na dva DJ stejdža – „Main room“ i „Hip Hop room“, nastupiti još 14 regionalnih DJ ambasadora dobrog ritma.
U samom srcu jednog od najlepših primorskih gradova u Evropi, u zidinama starog grada, nalazi se definitivno biser među noćnim klubovima – „Maksimus“. Opremljen je vrhunskim ozvučenjem neverovatne snage, svetlosnim efektima i kolor laserima poslednje generacije. Pored toga, u potpunosti je klimatizovan, s kompjuterskom kontrolom. Reč je o klubu s kojim se mogu meriti samo najprestižniji evropski klubovi. „Maksimus“ može da primi više od 4.000 ljudi, koji se tu, potpuno izolovani od spoljašnjeg sveta, mogu zabavljati do ranih jutarnjih časova.
Pozitivna iskustva zvezda koje su u „Maksimusu“ nastupale prošlog leta i interesovanje koje vlada za ovogodišnji, prvi po redu, „Refresh“ festival definitivno mogu da naznače da će on postati tradicionalni talas nove energije koji će svakog leta zapljuskivati crnogorsku obalu.
Ulaznice za „Refresh“ festival mogu se pronaći u samoj diskoteci u Kotoru, u Podgorici, Budvi i Herceg Novom, Baru, kao i na uobičajenim mestima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Cena kompleta ulaznica za sva četiri dana je 1.600 dinara, a jednodnevne ulaznice koštaju 600 dinara. Jednodnevne ulaznice se mogu kupiti na festivalu.
Koristan link
Oficijelna prezentacija „Refresh“ festivala

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avgustfestivalikotorletorefres
Komentari (0)
Dodaj komentar