Rijana odbila poklon, šampanjac vredan 10.000 dolara

Okreni, obrni, vratimo se na Rijanu. Konstantno je u žiži, svakodnevno stižu nove vesti o njoj. Nekad muzičke, češće iz privatnog života. Svašta je pregurala preko glave i zbog svega joj treba čestitati na držanju. Ipak je njoj tek 21 godina.
Poslednja u nizu vesti lično me je veoma zainteresovala. Ali ne zbog nje same, niti zbog senzacionalnosti. Nešto drugo je u pitanju. Objasniću. Nedavno je lepotica s Barbadosa posetila poznati noćni klub "The Bank at Wonderland" u Los Anđelesu. Iste večeri tu se našao i Brejlon Edvards (Braylon Edwards), popularni američki fudbaler (u pitanju je vrsta ragbija, a ne evropski fudbal), sa svojim drugarima iz tima. U neko doba Edvards je poslao za Rijanin sto flašu šampanjca vrednu, verovali ili ne, čak 10.000 dolara. Rijana je taj poklon odbila iz jednostavnog razloga – jer dotičnu gospodu ne poznaje. I to je sasvim na mestu. Devojka ne prati sport.
Međutim, nije to ono što je mene fasciniralo. Njen izbor apsolutno podržavam. Ni Brejlonov potez me nije iznenadio. Njegova primanja su astronomska. On taj novac verovatno zaradi dok spava, i to otprilike za jedan minut. Ionako je nemoguće potrošiti ga. Nešto drugo mene okupira… Kakav je, do đavola, taj šampanjac čija jedna flaša košta 10.000 dolara?! Da li regeneriše unutrašnje organe, da li podmlađuje, čini besmrtnim? A možda je to boca bez dna ili čarobna flaša koja ispunjava želje… Za boga miloga, košta kao jedan od boljih automobila! Izvinite, nazovite me staromodnim, ali ja to ne mogu da shvatim. Ne mogu!
Ali, da se vratimo na Rijanu. Ovih dana je prvi put progovorila o svojoj nesreći i batinama koje je dobila od svog bivšeg dečka Krisa Brauna. U poznatom TV šouu "Good Morning America" potpuno je otvorila svoje srce.
"Bio je užasan haos oko mene već sledećeg dana posle tog događaja. Zapitala sam se zašto helikopteri kruže oko moje kuće. Osećala sam se poniženo, jer su ljudi od toga na Internetu pravili šalu, a to je zapravo bio moj život. Najviše me je razočaralo objavljivanje moje fotografije s modricama. To nije fotografija koju bi neko hteo da pokazuje drugome."
Kao jedino pozitivno u celom događaju Rijana vidi to što je mladim ljudima dala primer, jer je, kako kaže, porodično nasilje još uvek tabu tema. Svojom najvećom greškom smatra povratak bivšem dečku posle tih batina.
"Pogrešila sam. Ali ja sam ljudsko biće, a to je bila moja prva velika ljubav u životu. Kajem se zbog toga i dosta sam naučila iz svojih grešaka."
Rijana navodi da joj je dosta pomogao rad na novom albumu. Uspela je da probleme ostavi za sobom i da se koncentriše na posao, a rezultat toga rada očekujemo 23. novembra. Tada će se pojaviti album "Rated R", koji smo mi već najavili u članku "Novi Rijanin album".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzikaodbijanje skupocenog poklonarijanavest
Komentari (0)
Dodaj komentar