Ronaldu u Madridu najviše nedostaje „Oasis“

Razumećete zašto sam odabrao ovu vest kada vam malo pojasnim stvari. Ja sam iz te priče, uostalom, kao i 99 odsto muškaraca na ovoj planeti. Kažu da sam uz loptu od kada sam prohodao. "Najvažniju sporednu stvar" pratim otkako znam za sebe. Aktivno sam počeo da igram fudbal još od pionira. Ta "uspešna" karijera traje još i danas, eto, posle četvrt veka provedenog na travnatom terenu (kako ovo jezivo zvuči!). Ova nova deca iz protivničkih ekipa već su počela da mi persiraju. Ja se zainatim, dam dva "komada" pa im kažem: "Ne da se tatica još uvek!"
Šta sam od tog fudbala dosad zaradio? Krive noge, nekoliko modrica, besplatne pripreme u Sokobanji, u mladosti čak i jednu polutku, preko sindikata, nešto bonova, plaćeno gorivo… I to je uglavnom sve. I onda pročitam u novinama koliko neki igrač dobija para za transfer ili kao nedeljnu platu i zapitam se gde sam to ja bio do sada. Čovek o kome govorim ima zaradu od 25 evra. Dobro, pomisliće neko, ja sam još i dobro prošao s onom polutkom. Ma, ne bunim se ja, ali ovoliko novca ovaj gospodin zaradi za jedan minut! Samo od plate, bez premija, ugovora, reklama i svega drugog. Za jedan minut!!! Ili milion evra mesečno?! Pa kuda ide ovaj svet? Da sam bar tražio dve polutke, lakše bi mi bilo…
Dotični gospodin zove se Kristijano Ronaldo i zvanično je najskuplji fudbaler na planeti. Prešao je iz Mančester junajteda u Real Madrid za 94 miliona evra. Da se razumemo, i oni "slabije" plaćeni fudbaleri primaju, recimo, 100.000 evra nedeljno. Kako li izgleda takav život? Kako potrošiti toliki novac?
No, dobro, šta će Ronaldo u ovoj našoj priči? E, pa, i ti ljudi imaju svoje probleme. Da, da. Eto, on je nedavno izjavio da će mu u novoj sredini najviše nedostajati njegov omiljeni bend "Oasis", koji je upravo iz Mančestera.
"Da budem iskren, nisam čuo za njih dok nisam stigao u Mančester, ali tamo ne možete dugo da živite a da ne saznate ko su oni. Svi moji drugovi iz ekipe su ih voleli, naročito Englezi. Pre dolaska na Ostrvo voleo sam tehno, ali stvari su se promenile", poverio se Kristijano čuvenom magazinu "The Sun".
Još je rekao da misli da su "Oasis" bolji i od legendarnih Bitlsa, a omiljena pesma mu je "Champagne Supernova". Zanimljivo je i to da ih do sada nije lično upoznao iako je imao prilike.
"Viđao sam ih nekoliko puta u gradu, ali sam bio previše nervozan i uzbuđen da bih im prišao, tako da, nažalost, nikada nismo popričali."
Eto, muka je to. Nešto razmišljam, da ja imam toliko para, ja bi’ ih dovodio svake subote u Madrid. Ali ja sam svoju polutku davno pojeo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldomuzikaoasisvest
Komentari (0)
Dodaj komentar