„Smashing Pumpkins“ izdaju dvostruki DVD

Nesuđeni gosti Beograda, američki alternativni bend "Smashing Pumpkins", objaviće uskoro novi ekskluzivni materijal na čak dva DVD-ja s preko četiri sata materijala. Ovu vest nedavno je s ponosom obelodanila njihova izdavačka kuća "Coming Home Media". Naziv albuma je "If All Goes Wrong", a u prodaji će se pojaviti 1. decembra.
Ovaj sjajni bend, koji svoj zvuk bazira na teškim ali melodičnim gitarama i zaista upečatljivom glasu Bilija Korgana (Billy Corgan), u junu prošle godine se ponovo okupio i objavio novi album "Zeistgeist", a zatim krenuo na veliku turneju. U sklopu nje trebalo je da posete i Beograd, i to 27. januara, ali je koncert u Areni otkazan samo nekoliko dana ranije. Otkazan je i koncert u Budimpešti dva dana kasnije, a pravi razlog nismo saznali. Pričalo se da je Bilijev otac bio uhapšen, ali je to sada potpuno nevažno. Možda će upravo ovo ostvarenje moći da dočara svim fanovima u našoj zemlji atmosferu sa svirke, kad već nemadosmo priliku da ih vidimo uživo.
"If All Goes Wrong" prikazuje bend u trenucima najveće kreativnosti, jednostavnosti i savršenstva. Za ovaj dvostruki DVD odabrano je ono najbolje od stotinu sati snimljenog materijala, i to je odrađeno u 5.1 saraund sistemu zvuka i s čak 12 kamera, tako da nam ništa ne može promaći. Takođe, tu možete naći i razne intervjue s članovima grupe, fanovima, novinarima i raznim drugim muzičarima koji su se našli u blizini.
Korgan je tim povodom izjavio:
"Krenuli smo u ovu priču s nadom da ćemo uspeti da odsviramo neku novu muziku. Imali smo ideju da možemo da napravimo pesmu u toku dana, a da je već naveče sviramo pred publikom. Ono što nisam mogao znati jeste to koliko će me takav način stvaranja muzike inspirisati, bilo pozitivno ili negativno, i kako će ljudi reagovati na sve to. Ovaj dokumentarac će pokazati na interesantan način upravo taj spoj između benda i publike."
Dokumentarac sadrži i bonus materijal – "Voices Of The Ghost Children", u kome glavnu reč imaju fanovi benda, kao i intervju s legendarnim gitaristom i tekstopiscem grupe "The Who", Pitom Taunsendom (Pete Townshend). Za sve fanove ostavljamo link na kome mogu naći i spisak pesama s ovog ostvarenja, kao i sve dodatne informacije.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dvdmuzikanova izdanjasmashing pumpkinsvesti
Komentari (0)
Dodaj komentar